Ploki välieriin

Naisten lentopallon ykkössarjakarsinnan puolivälierissä Pihtiputaan Ploki kukisti toisen kerran Oulunsalon Vasaman. Lauantainen 3-0 vierasvoitto jatkui myös selkeänä 3-0 (25-15,25-18,25-11) kotivoittona.  Kahdessa avauserässä Ploki peli takkusi  lähinnä aloitusruudussa, peräti 11 omaa virhettä eivät mieltä lämmittäneet. Kolmannessa erässä loksahti myös syöttö tehokkaasti  ruutuun.

Vastapainoksi kotijoukkueen vastaanotto toimi koko ottelun ajan. Peräti 74% nostoteholla passari Anni Toivonen sai pyörittää passipeliä tehokkaasti. Joukkueen pistenikkareina toimi parhaiten Jonna Kivinen 18/+13, keskipelaajat Eeva-Maria Koskinen 14/+12 sekä Johanna Oikari 14/+5.

OsVan peli oli parhaimmaillaan ottelun toisessa erässä. Vierasjoukkueen pirteimmin pelasi Anniina Valtanen.

Välierissä Ploki kohtaa Woman Volleyn. Otteluohjelma on vielä auki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.