Ploki tappiotta kohti nousukarsintoja

Lentopallon naisten 2-sarjan ylempi sarja päättyi Plokin selkeään lohkovoittoon. Joukkue voitti kaikki ottelunsa, ainoa pistemenetys tuli  3-2 Nurmo pelin voitossa.

Sunnuntaina Ploki hankki 3-1 ( 25-23, 16-25,19-25,17-25) voiton Laihialta. Ottelussa sillä  ei ollut enää hirvittävää panosta, mutta vierasjoukkue halusi kuitenkin jatkaa voittoputkeaan.  Avauserässä Ploki oli hieman ulkona vastustajan hieman hidastempoisesta pelistä. Pikkuhiljaa vierasjoukkue pääsi viemään peliä, mutta varsinaista ilotulistusta ei tullut, vaikka erävoitot olivat kohtuullisen selviä. Ottelussa  päävalmentaja Olli Nenonen pääsi vielä testaamaan  uusia pelijärjestelmiä ennen nousukarsintoja, jotka  ne pelataan 23.3. mennessä.

Otteluohjelma selviää lähipäivinä. Seuraa aikataulua ja tule kannustamaan Pihtipudas-saliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.