F-junnujen päivä Petäjävedellä

F-Junnut 2014 004

Plokin F-ikäiset pikkutiikerit viettivät toiminnantäyteisen lauantain Petäjävedellä 15.02.2014. Plokin kymmenestä tiikerikerholaisesta mukana olivat Riina Hakonen, Aada Laitinen ja Venla Varis. Päivä alkoi temppuradalla, joka piti sisällään mm. kuperkeikkoja, käsilläseisontaa, tasahyppelyä, takaperinjuoksua ja pallonkäsittelyharjoituksia. Sen jälkeen tytöt pääsivät harjoittelemaan tuomarointia ja kirjurin hommia. Hyvin siitä selvittiin ja samalla päästiin autiopaikalta näkemään vastustajien pelitaktiikkaa-ja taitoja. Omat  pelit saatiinkin käyntiin mallikkaasti, vaikka kokemusta ja harjoittelua oli alla Vähän. Päivän saldona oli peräti 2 voittoa (Jyleä ja Sapua vastaan) sekä 2 tasapeliä (PetPetin joukkueita vastaan). 

Onnea tytöille ja kiitos kivasta päivästä t. valmentaja Sirpa Kinnunen

Tässä plokin pikkutiikerit temppuradalla:

F-Junnut 2014 004

F-Junnut 2014 008

F-Junnut 2014 010

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.