Toimintapäivä Petäjävedellä

F-ikäiset pääsevät vihdoin kokeilemaan pelitaitojaan Petäjävedelle lauantaina 15.2.2014.

Toimintapäivään lähteviä pyydetään ilmoittautumaan mahd.pian valmentajalleen Sirpa Kinnuselle. Lisätietoja kimppakyydistä ja aikataulusta yms. on luettavissa Wilmassa. 

Harkoissa on päästy harjoittelemaan pelaamista. Vaihdot, syötöt ja passit ja hyökkäyskuviot on harjoiteltu ja peliä maustettu erittäin energisellä ja vauhdikkaalla peli-ilmeellä…tänään tytöt olivat parhaimmillaan 7-0 johdossa, kunnes pojat kirivät tasatilanteeseen 11-11. Viimeinen pallo ratkaisi pelin tytöille 12-11 (kerhoaika loppui hiukan kesken…). Poikajoukkueessa pelasivat Teemu Hakonen, Arttu Koljonen, Henri Hiironen ja Sampo Paananen. Tyttöjoukkueessa pelasivat Venla Varis, Iina Myllynen, Riina ja Sinni Hakonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.