D-tytöillä hurja voittoputki Petäjävedellä

8.2.2014 Plokin D-tytöt matkasivat Petäjävedelle jatkamaan omia sarjapelejään. Pelipäivä olikin menestys, sillä Ploki1- joukkue voitti kaikki kolme peliään kirkkaasti. Vastassa olleet PetPet, Pyrintö1 ja Jyle jäivät nuolemaan näppejään, kun tytöt näyttivät mistä plokilaiset on tehty!! Joukkueessa pelasivat Noora Hakonen, Anni Kinnunen, Ella Kinnunen, Minttu Marttinen, Jemina Pasanen ja Alina Toivanen. Valmentajana toimi Eija Kinnunen. 

Myös Ploki2- joukkue oli mukana ja pääsi hakemaan kokemusta vasta alkaneelle pelikaudelleen. Tappioista huolimatta joukkue näyttää pääsevan lupaavaan alkuun, lentopallon kiemurat alkavat aueta ja tytöt pääsevät pikku hiljaa pelin makuun. Pihtiputaan tyttöjen Enni Kanasen ja Silja Nikkilän lisäksi joukkueeseen kuuluu kolme tyttöä viitasaarelta. Joukkuetta valmentaa Tuire Koljonen. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.