Ploki varmisti ylemmän sarjan kakkosijan

Nurmon Jymy II- Ploki II 2-3 17-25,25-17,21-25,25-18,9-15)

Naisten kakkossarjaa johtava Ploki kävi hakemassa arvokkaan 3-2 voiton Nurmosta. Samalla varmistui paikka kevään ykkössarjan karsintoihin. Ottelu oli kuin vuoristorata. Ploki vei ensimmäisen, kolmannen ja viidennen erän. Voitettujen erien yksi salaisuus oli nelospaikan leveys verrattuna hävittyjen erien vastaavaan tilaan. Viimeisen erän alku lähti hyvin käyntiin. Selkeä 10-3 johto kesti loppuun saakka.

Joukkueen passariksi oli saatu lainaan Outi Polso, jonka edellisestä sarjapelistä oli jo kulunut jo yli vuosi. Hän pyöritti peruspeliää kohtuullisen hyvin. Erityisesti Johanna Oikari oli pitelemätön ottelun viimeisessä erässä.

Seuraavaaksi Ploki kohtaa Ylivieskan Kuulan. Pihtipudas-salissa pelataan 22.2. klo 16.00 alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.