D-poikien turnaus Pihtipudas-salissa

IMG 7043 1

 

Lauantaina 8.2.2014 D-pojat pääsivät testaamaan pallojen kovuutta kotisalissa. Jo aiempien turnausten perusteella pojat tiesivät odottaa vastustajilta kovia iskuja ja etumatkaa verkolla, joten pelaamaan lähdettiin realistisin mielin, tavoitteena saada mahdollisimman paljon pisteitä ja mahdollisesti yksi voitto ensimmäisestä pelistä. 

Voitosta kamppailtiinkin kolmanteen erään saakka. Vastassa oli Jyväskylän toinen joukkue, Jyle2, joka lopulta nujersi Plokin 2-1 (25-23, 13-25, 15-9). Välillä Plokin pojat olivat kuin olivatkin voitossa kiinni ja joukkueet olivat taidollisesti samantasoisia, mutta peli taisi kaatua voittopaineisiin kotiyleisön edessä.

Toiseen peliin eli Jyle1-joukkuetta vastaan lähdettiin nöyrinä, mutta valmentaja Teijo Haapapuron johdolla pojat pelasivatkin jopa paremmin kuin ensimmäisessä pelissä; pelipaikat pidettiin paremmin ja vastaanotot olivat varmempia, hyökkäykset tarkempia. Vastustajan ylivoima näytti välillä jopa liioitellulta, koska Ploki oli välillä 6 pisteen johdossa. Sitten usko osaamiseen taas loppui ja keskittyminen herpaantui ja lopulta peli päättyi Plokin tappioon 2-0 (18-25, 17-25).

Seuraavaksi vastassa oli Saarijärven Sapu. Plokin peli ailahteli yrityksestä huolimatta. Sapu voitti 2-0 (25-10, 25-6). Pienen tauon jälkeen Ploki ja Jyle1 ottivat mittaa toisistaan vielä toisen kerran “rästiottelussa”. Sekin päättyi Plokin tappioksi 2-0, mutta ensimmäisestä erästä ploki metsästi jopa 21 pistettä!! Pitkien poikien iskut ja jujut olivat liikaa, vaikka monia vaikeita palloja saatiinkiin ylös.

Plokin joukkueessa pelasivat Toni Haapapuro, Aatu Kinnunen, Ilkka Parviainen ja Vili Varis.

IMG 7043 1

 

IMG 7050

IMG 7048 1

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.