Plokin voittoputki jatkuu

alt

altPloki-Laihian Luja II 3-0 (25-20,25-22,25-13)

Naisten kakkossarjan ylempää jatkosarjaa johtava Ploki ei antanut yllättää kotipelissään. Vastustajana ollut Laihian Luja II antoi hyvän vastuksen kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta kolmannessa Ploki vähensi omien virheiden määrää. Se näkyi myös erätuloksessa.

Kotijoukkueen passari Anni Toivonen pelasi tasaisen varmasti. Eniten onnistumisia saivat yleispelaaja Jonna Kivinen 22/+14 sekä keskeltä patereita hyökännyt Eeva-Kaisa Koskinen 8/+7. Laihian tehokkain oli tehokkaasti hyökännyt Nina Koskela 13/+11.

– Peli parani loppua kohden, ottelun alussa yritimme väkisin ratkaista peliä, teimme liikaa omia virheitä, jonka takia Laihia pysyi kyydissä. Voitto ja kolme pistettä ovat hyviä saldoja pelistä, tiivisti valmentaja Olli Nenonen ottelun kulun.

Kolmen pelatun kierroksen jälkeen Ploki johtaa lohkoa puhtaalla pelillä , toisena tulee Nurmon Jymy II, joka on neljä pistettä jäljessä. Joukkueet kohtaavat ensi sunnuntaina Nurmossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.