D-tytöt menestyivät Jyväskylässä

Dt Ploki2

D-tytöt menestyivät Jyväskylässä

  

D-tyttöjen maakuntasarjapelit jatkuivat joulutauon jälkeen Jyväskylässä 18.1.2014. Plokin d-tyttöjen Ploki1-joukkue metsästi turnauksesta hienosti kolme puhdasta voittoa. Noora Hakonen, Anni Kinnunen, Ella Kinnunen, Minttu Marttinen, Jemina Pasanen ja Alina Toivonen näyttivät, mistä on pihtiputaalainen juniorilenttis tehty!! Saarijärven Sapu, Jyväskylän Jyle1 ja Korpilahden Pyrintö1 -joukkueet nujertuivat tyttöjen tehokkaan hyökkäyspelin ja onnistuneiden puolustusten ansiosta. Vastustajien valmentajatkin kävivät kehumassa, että plokin tytöt ovat maakunnan parhaimmistoa ja kyllä pitkiä palloja, upeita hakuja ja iskuja olikin mukava katsella!!

Plokilta mukaan saatiin myös toinen D-tyttö joukkue, joten tulevana keväänä pelireissuja saadaan tehdä yhä suuremmalla porukalla ja turnauksista riittää kerrottavaa. Ensimmäinen pelireissu oli uudelle joukkueelle silminnähden jännittävä ja mieleenpainuva kokemus. Ploki2-joukkueessa pelasivat Enni Kananen ja Silja Nikkilä sekä viitasaarelaiset Elina Manninen, Henna Paananen ja Jenny Vornanen. Kun joukkue pääsee kevään aikana hiomaan kuvioitaan ja tytöt saavat varmuutta hyökkäämiseen, on vastustajilla kyllä tekemistä. Ensimmäisestä turnauksestakaan ei lähdetty tyhjin käsin:  eräpisteitä saatiin joka erässä kymmenkunta. Vastustajajoukkueet Pyrintö2 ja Petpet olivat kokeneempia ja veivät kuitenkin voitot 0-2. Kolmannen pelin vastustajajoukkue tuli Äänekoskelta. Valmentaja Pauli Saastamoinen tiesi, että nyt on mahdollisuus myös voittaa. Jännitystä riitti loppuun saakka. Peli jatkui kolmanteen erään saakka lähes tasapistein ja voi sitä riemua, kun Ploki2:n tytöt huomasivatkin voittaneensa (2-1)!!! Syötöt saatiin onnistumaan ja vastustajan viimeiset hyökkäykset purettua joukkueen eduksi.

Onnea kaikille Plokin D-tytöille ja menestystä jatkoon!

Tarkemmat tulostiedot löytyvät Keski-Suomen lentopalloliiton sivuilta.

 

Ploki 2- joukkueen ensimmäinen turnaus ja ensimmäinen otteluvoitto

Dt Ploki2

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.