D-tytöille kultaa Jyväskylästä

D-tyttöjen kultajoukkue Jyväskylässä 5.1.2014

D-tytöille kultaa Jyväskylästä

Perinteinen “loppiaisturnaus” pelattiin tänä vuonna Jyväskylässä 4.-5.1.2014. Jälleen kerran Graniittihallin pelikentät täyttyivät innokkaista lentopalloilijoista, joita saapui maakuntarajojen ulkopuoleltakin. Pihtiputaan Plokia edustivat turnauksessa lauantaina c-tytöt, jotka voittivat sarjassaan pronssia. Sunnuntaina oli D-tyttöjen vuoro. Joukkueessa pelasivat Noora Hakonen, Anni Kinnunen, Ella Kinnunen, Minttu Marttinen, Jemina Pasanen ja Alina Toivonen. Joukkue lähti turnaukseen joulutauon jälkeen energisellä otteella ja pelitulokset olivatkin sen mukaisia. Jokainen tyttö sai erinomaisia onnistumisia, saimme nähdä varmoja nostoja, vahvoja syötöjä, ässiä, iskuja ja jännittäviä tilanteita verkolla. Tytöillä oli joukkuehenki kohdallaan ja iloinen tekemisen meininki, josta tuloksensa siis kultamitali! 

Alkulohkon peleissä Jyväskylän Jyväslentis tytöt voitettiin puhtaasti 2-0 (25-20, 25-16). Seuraavassa pelissä ensimmäinen erä Vilppulan Tähteä vastaan sujui musertavasti 25-6, mutta sitten vastustaja sai koottua pelinsä ja omille tytöille tuli turnauksen ainoa notkahdus. Helppo ensimmäinen erä jäädytti jalat, liikkuminen kangerteli ja yllättäen Vilppula vei toisen erän 21-25. Onneksi tasapelistä ei koitunut enempää hankaluuksia, vaan valmentaja Tuire Koljonen sai tytöt tsempattua välierissä jälleen uudelleen vireeseen.Korpilahden KorPy kukistui 2-0 (25-13, 25-20) ja tytöillä mitalinnälkä kasvoi. Finaalissa vastassa oli Vilppulan toinen joukkue Tähti D2, joka jäikin sitten hopealle tuloksella 2-0 (25-17, 25-13). Pronssia saivat Jylen tytöt.Tsemppipelaajaksi valittiin Noora Hakonen ja parhaaksi pelaajaksi Anni Kinnunen.

D-tyttöjen kultajoukkue Jyväskylässä 5.1.2014

 

Kultamitalit kaulassa Minttu, Jemina, Tuire, Ella, Anni, Alina ja Noora, onnea koko joukkueelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.