D-tytöille kultaa Jyväskylästä

D-tyttöjen kultajoukkue Jyväskylässä 5.1.2014

D-tytöille kultaa Jyväskylästä

 

Perinteinen “loppiaisturnaus” pelattiin tällä kertaa Jyväskylässä 4.-5.1.2014. Graniittihallin pelikentät täyttyivät jälleen kerran iloisista lentopalloilijoista, joita saapui maakuntarajojen ulkopuoleltakin. Lauantaina Pihtiputaan Plokia edustivat turnauksessa c-tytöt, jotka saivat omasta sarjastaan pronssia. Sunnuntaina oli D-tyttöjen vuoro. Joukkueessa pelasivat Noora Hakonen, Annin Kinnunen, Ella Kinnunen, Minttu Marttinen, Jemina Pasanen ja Alina Toivonen. Joulutauon jälkeen tytöt lähtivät turnaukseen energisellä otteella ja se näkyi pelituloksissa. Saimme nähdä varmoja nostoja, vahvoja syöttöjä, ässiä, iskuja ja jännittäviä tilanteita verkolla. Tytöillä oli hyvä joukkuehenki ja iloinen tekemisen meininki, minkä ansiosta kotiin lähdettiin kultamitalit kaulassa. Onnea koko joukkueelle!

Ensimmäisenä alkulohkopeleissä Jyväskylän Jyväslentis tytöt voitettiin puhtaasti 2-0 (25-20, 25-16). Toisessa pelissä ensimmäisessä erässä Vilppulan Tähti muserrettiin 25-6, mutta sitten vastustaja sai koottua pelinsä ja Plokin tytöille tuli turnauksen ainoa notkahdus. Helppo ensimmäinen erä jäädytti jalat, liikkuminen kangerteli ja yllättäen Vilppula vei toisen erän 21-25 ja peli päättyi tasapeliin. Onneksi siitä ei koitunut enempää hankaluuksia, vaan valmentaja Tuire Koljonen sai tsempattua tytöt uudelleen iskuun välieriä varten. Välierissä Korpilahden KorPy kukistui 2-0 (25-13, 25-20) ja tyttöjen mitalinälkä kasvoi. Finaalissa vastassa oli Vilppulan toinen joukkue Tähti D2, joka sitten jäikin hopealle pisteillä 25-17 ja 25-13. Pronssi meni Jylen tytöille. Tsemppipelaajaksi valittiin Noora Hakonen ja parhaaksi pelaajaksi Anni Kinnunen.

D-tyttöjen kultajoukkue Jyväskylässä 5.1.2014

 

Onnea kultamitalin johdosta Mintulle, Jeminalle, Tuirelle, Ellalle, Annille, Alinalle ja Nooralle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.