Sunnuntain D- nuorten turnauksesta Plokin pojille ja tytöille saaliina 1 voitto ja 1 tappio

Keski- Suomen maakuntasarjan D-poikien toinen turnaus pelattiin sunnuntaina 24.marraskuuta Pihtiputaalla. Poikien vastustajaksi saapui Jyle Jyväskylästä ja Sapu Saarijärveltä. Ensimmäinen ottelu alkoi Plokin hallitessa selvästi. Mahtavat pallorallit siivittivät pojat ensimmäisen erän voittoon 25-21. Toisessa erässä Sapu pääsi peliin mukaan ja sai käännettyä erän itselleen 23-25. Kolmas erä oli tasaista vääntöä, ja Plokin pojat veivät erän itselleen lukemin 15-12 ja koko ottelun 2-1.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Jyle. Ensimmäisessä erässä Ploki sai otteluun hyvän alun, ja peli eteni tasapistein tilanteeseen 10-10. Tämän jälkeen Jylen pitkänhuiskeat pelaajat saivat vahvan torjunta – ja verkkopelin ansiosta pelin käännettyä itselleen 15-25. Toinen erä jatkui samalla kaavalla mihin ensimmäinen erä päättyi. Ploki hyökkäsi aktiivisesti, mutta Jylen torjuntapeli osoittautui tällä kertaa  ohitsepääsemättömäksi. Jyle vei erän 7-25 ja koko ottelun voiton 0-2. Plokin joukkueessa pelasivat Ilkka Parviainen, Aleksi Nappi, Toni Haapapuro, Joonatan Kemppainen ja Vili Varis. Joukkuetta ohjasi Teijo Haapapuro.

Samassa turnauksessa mittelöivät myös D-tyttöjen A- ja B-pooli, joten joukkueita oli hurja määrä. Plokin D-tytöt pelasivat A-poolissa sijoittuen sunnuntain turneessa toiseksi. A-poolin voitto meni Korpilahdelle ja kolmas sija Jyväskylään. Tytöt aloittivat urakkansa Korpilahden Pyrintöä vastaan. Ensimmäisessä erässä puttaan tytöt olivat syystä tai toisesta vähän kipsissä, omia virheitä tehtiin paljon, ja näin Pyrintö vei kuin pässiä narussa lukemin 15-25. Toinen erä oli jo parempaa peliä, tytöt saivat kipsin murrettua ja erästä tuli tiukan tasainen, joka kuitenkin päättyi Pyrinnön eduksi 24-26 ja koko peli 0-2.

Plokin tyttöjen toinen peli tuomarivuorojen jälkeen oli JyväsLentiksen tyttöjä vastaan. Plokittaret aloittivat vahvasti ja hymy huulilla nauttivat pelaamisesta. Peli kulki hienosti ja valmentajan tehtäväksi jäi vain kuivatella jännityksestä hionneita käsiään. Peli Plokille 2-0 (25-13, 25-13).

Joukkueessa pelasivat Jemina Pasanen, Anni Kinnunen, Minttu Marttinen, Noora Hakonen, Ella Kinnunen ja Alina Toivonen. Kapellimestarina toimi Eija Kinnunen.

Päivä oli vauhdikas ja yleisöä oli ennätysmäärä. Onkohan ennen junnuturnauksessa nähty noin paljon yleisöä? Tästä on hyvä jatkaa. Kiitokset kotijoukoille kannustuksesta ja maukkaista leivonnaisista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.