C-Tytöt turnausvoittoon!

 

Pihtipudas 26.10.2013

C-tytöillä Huippupäivä

C-tyttöjen SM-sarjan 2.tasoturnaus pelattiin pihtipudas-salissa lauantaina 26.10. Vierailevat joukkueet olivat Suomussalmen palloseura eli SuPs, Kalliosuon Sisu sonkajärveltä eli KallSi ja KempeleSport.

Salille saavuttii aamulla jo ajoissa, pelaajat ohjattiin lenkille, koutsit alkoi virittää verkkoja paikoilleen ja Hirrrrveen hienot ihhanat soomalaiset kotijoukot pisti kahvit tippaseen.
Kun kello tuli 11.00 niin tuomarit nousi torneihinsa ja vihelsi pelit käyntiin.
Eka vastustaja plokillaoli KallSi, peli alkoi odottettua rennommin kotiyleisön edessä, rauhallisia ja rohkeita suorituksia nähtiin ja joukkue nautti pelaamisesta. Peli päättyi plokin voittoon 2-0 (25-10,25-10)

Pöperöö pötsiin ja keskittyminen seuraavaan peliin.
Seuraaava peli heti perään ja vastaan asettui SuPs. Edellisen pelin kaavaa noudattaen plokittaret pelasi hyvän pelin voittaen 0-2 (11-25,12-25)

Päivän kolmas ja viimeinen peli oli Kempeleen sporttia vastaa. Plokin tavoin Kempele oli voittanut kaksi aiempaa peliään ja luvassa oli tiukka taistelu turnaus voitosta. Peli alkoi plokilaisilta hieman nihkeästi ja vieraat käytti tilaisuuden hyväkseen ja meni muutaman pisteen johtoon. Hetken taivasteltuaan plokittaret saivat pelin kasaan ja tasoittivat tilanteen. Vilkku vasempaan, rinnalle ja ohi, erävoitto plokille 25-16. Toinen erä alkoi paremmin kuin ensimmäinen, tasainen hyvä pelaaminen toi erä lukemat plokin eduksi 25-17 ja näin ollen koko pelin 2-0.

Ploki pelasi joukkueena tasaista hyvää lentopalloa, tästä on hyvä jatkaa seuraavaan tasoturnaukseen joka pelataan 16.-17.11. pelipaikka on joko kuusamo, rovaniemi tai kempele.

Joukkueessa pelasi Rita Luomala, Kim Vouti, Carita Hiironen, Mari Tamminen, Marianna Jämsèn,
Hanna Kokko, JuliaKemppainen jaEerika Paananen

Kiitos Kotijoukoille ja yleisölle! Yleisön paljous yllätti positiivisesti, oli ihana nähdä teidät kaikki siellä!

Näihin kuviin ja tunnelmiin Korppinen hiljenee.

-Tuire-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.