Powerista kultaa ja hopeaa!!!

EtEp

EtEp

Plokin upeasti mennyt sarjakausi sai jatkoa powercupista kun tuomisina oli sekäkulta- että hopeamitalit. Kirkkaimman pokaalin nappasivat E-tytöt, jotka selvittivät tiensä finaaliin ilman ainuttakaan erätappiota. Finaalissa tuli myös selkeä 2-0 voitto Seinäjokilentistä vastaan. Myös E-pojat etenivät sunnuntaina finaaliin ja vastustajaksi tulikin jo maakuntasarjasta tuttu joukkue JyväsLentis. Finaaliottelun ratkaisua haettiin kolmannesta erästä jonka Jyväslentis voitti niukasti. Ploki pojille siis hopeaa ja kultakin tuli kuitenkin Keski-Suomeen. Plokin molemmat finaalijoukkueet saivat runsaasti kannustusta muilta saman ikäluokan keskisuomalaisjoukkueilta. Myös muut Plokin joukkueet saavuttivat hyviä sijoituksia. Sekä B-että D-tytöt olivat sarjassaan sijalla 8. ja C-tyttöjen sijoitus oli 42.

Lentopallokausi sai nyt päätöksensä tämän mahtavan reissun muodossa ja nyt on aika hieman huilata ja nauttia kesästä. Kiitokset reissusta reipaaille pelaajille, valmentajille ja huoltajille ja bussikuski Joukolle!!!

BtPower

Ct Power2

EtPowerkulta

EpPower2

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.