Powercup Mikkeli, perjantai

Poweralue

Poweralue

Powercup jatkui perjantaina mainiossa pelisäässä, ajoittainen pilvisyys toi viilennystä pelialueelle. perjantaina otteluja oli jo enemmän, 3-4 ottelua/ joukkue. Ploki joukkueiden hyvä pelivire jatkui myös perjantaina, tässä voitot ja lohkosijoitukset:

E-pojat: 3 voittoa (lohkonsa 1.)

E-tytöt: 4 voittoa (lohkonsa 1.)

D-tytöt: 3 voittoa (lohkonsa 1.)

C-tytöt: 3 tappiota (lohkonsa 6.)

B-tytöt: 3 voittoa (lohkonsa 1.)

Illalla pelien jo päätyttyä saatiin Mikkelissä jo sadetta ja ukkostakin, aamuksi sadealue oli jo väistynyt ja kolmas pelipäivä aloitetaan puolipilvisessä säässä. Hieman hämmennysträ on aiheuttanut powercupin tulospalvelun kaatuminen illalla ja yöllä, mutta pienen tutkiskelun jälkeen sijoituspelien vastustajat ja ajankohdat selvisivät. Illalla nähdään joko voidaan odotella jopa mitalisijoituksia joillekin joukkueille.

EpPower

DtPower

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.