PowerCup Mikkeli, torstai

P6061177

P6061177

Plokin matka tämänvuotiseen Powercupiin alkoi Nesteen pihasta kun klo 7 bussin nokka käännettiin kohti Mikkeliä. Matkalta otettiin vielä muutama pelaaja kyytiin ja perillä Mikkelissä oltiin hyvissä ajoin ennen puoltapäivää. Majoituspaikkana toimi Vanha Kalevankankaan koulu jonne jätettiin tavarat ja jatkettiin ripeästi kohti pelialuetta, Mikkelin ravirataa. Lounasta mentiin jonottamaan parisataametrisen jonon jatkeeksi, joka eteni kuitenkin yllättävän nopeasti, ja kaikki ehtivät syömään ennen ensimmäisiä otteluja.

Torstain ensimmäiset ottelut sujuivat Plokilta mallikkaasta: E-tytöille kaksi voittoa, E-pojille yksi voitto, D-tytöille yksi voitto ja yksi tappio, C-tytöille yksi voitto ja kaksi tappiota ja B-tytöille yksi voitto ja yksi tappio.

Illalla osa kävi keskustan torilla avajaistapahtumassa, osa shoppaili täydentäen kotiin uhohtuneita tavaroita. Iltapalan jälkeen nuoremmissa (ja vähän vanhemmissakin) alkoi jo näkyä väsymys ja vähitellen rauhoituttiin levolle seuraavaa päivää varten.

Avauspäivä oli suorastaan helteinen, ukkonenkin jyrähti mutta sadetta ei saatu ainakaan pelialueella. Huomenna uusiin koitoksiin!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.