Menestystä K-S Mestaruusturnauksesta

Plokin hienosti mennyt kausi sai jatkoa helatorstaina Jämsässä pelatussa Keski-Suomen Mestaruusturnauksessa. Maakuntajaoston ja JoLePan järjestämä turnaus pelattiin kolmella eri koululla ja järjestelyt ja aikataulut sujuivat hyvin. Tilaisuuden avauksessa maakuntajaosto jakoi ansiolevykkeitä kauden aikana ansioituneille pelaajille ja seuratoimijoille. Pislaplokin Hanna Anttila palkittiin kauden aikuispelaajana, Maiju Hiekka kauden A-tyttönä ja Plokin C-tytöt SM viitosiksi luotsannut Tuire Koljonen kauden nuorisovalmentajana.

Avaustilaisuuden jälkeen siirryttiin pelipaikoille ja kaikki Plokin viisi joukkuetta aloittivat päivän urakkansa. Päivän ensimmäisen palkintosijan nappasivat Plokin joukkueista F-tytöt sijoittumalla sarjassaan kolmanneksi. E-nuorten loistava kausi sai jatkoa kun  E-tytöt  ja E-pojat ottivat kultaa omissa sarjoissaan. D-tytöt raivasivat tiensä pronssiotteluun Jylen Famesia vastaan ja tästä muodostuikin ehkäpä koko turnauspäivän jännittävin ja viihdyttävin ottelu. Kolmannessa erässä Ploki joutui taipumaan niukasti Flamesille ja tuloksena oli siis neljäs sija. C-tytöt kruunasivat kautensa ottamalla ykkössijan omassa sarjassaan.

Turnauksessa palkittiin myös parhaat pelaajat kaikissa sarjoissa ja menestyksen myötä myös näitä jaettiin Plokilaisille. Noora Hakonen palkittiin parhaana E-tyttönä, Joonatan Kemppainen parhaana E- poikana ja Jenna Kemppainen parhaana C-tyttönä. Turnauksen täydelliset tulokset ovat nähtävissä www.kslek.fi

Turnauspäivä venyi yli viisitoistatuntiseksi mutta väsymystä ei juuri näkynyt paluumatkalla nuorimpienkaan pelaajien (tai valmentajien) kohdalla, iloinen naurunremakka kuului bussissa Pihtiputaalle asti. Kiitokset mukana olleille mahtaville pelaajille, valmentajille ja bussikuski Jormalle!!!

Kausi jatkuu vielä kun heti perjantaina osa C/D-tytöistä suuntaa Itä-SuomiCupiin ja sitten voidaakin alkaa odottelemaan kesän PowerCupia.

-PS-

(kuvia tulossa myöhemmin)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.