B-tytöt SM 6.

Mahtavasti alkoi Plokin B-tyttöjen taival Euran lentopallon SM-turnauksessa. Ensimmäisessä
ottelussa kaatui vanha tuttu Pieksämäen Tsemppi 2-1 (25-19, 15-25,15-13). Heti edellisen
pelin jälkeen Raision Loimulla oli sama kohtalo 2-1 (25-15, 21-25, 15-12). Ploki voitti, joidenkin
yllätykseksi, lohkonsa ja pääsi majapaikkaansa keskittymään lauantaipäivän tärkeimpään otteluunsa.
Illan viimeisessä ottelussa, joka alkoi klo 20.00, vastassa oli järjestävän seuran joukkue
Euran Raiku. Meteli hallissa hiekan vaimeni ensimmäisen erän aikana, kun plokittaret hallitsivat
erää ja veivät sen 25-20. Toisessa erässä Plokin pelitempo ja tehot hieman laskivat. Raiku pääsi
peliin mukaan ja pelaamaan omaa perusvarmaa peliään vieden erä 25-20. Kolmas erä oli Plokille
kärsimysnäytös. Eura repi pahoilla aloitussyötöillään rikki Plokin vastaanoton. Puolten vaihdossa
Plokin tulostaululla oli vain puhdas 0. Puolten vaihdon jälkeen tapahtui pientä piristymistä,
mutta takaa-ajo ei riittänyt kuin kahdeksaan pisteeseen kun peli päättyi. Kotijoukkue selvitti
tiensä neljän parhaan joukkoon lukemin 2-1 (25-20, 20-25, 15-8), voittaen sunnuntaina päättyneen
turnauksen Suomen mestaruuden. Plokin pelit jatkuivat sijoista 5-8.
Sunnuntaiaamu alkoi ottelulla Lempäälän Kisaa vastaan, jonka putaan tytöt voittivat 2-0 (25-17, 25-19).
Turnauksen viimeinen ottelu Plokin osalta oli jälleen Pieksämäen Tsemppiä vastaan. Tsempin tytöillä
oli kovempi tahto voittaa SM-turnauksen viides sija, jonka se tekikin Plokin toisen erän hyvästä noususta
huolimatta, vieden ottelun 2-0 (25-13, 25-21).
SM-sarjassa aloitti neljäkymmentäkaksi joukkuetta, joista valikoitui kaksitoista parasta finaaliturnaukseen.
Ploki Pihtipudas, SM-finaaliturnauksen pohjoisin joukkue, sijoittui kuudenneksi. Tulosta voidaan pitää hyvänä
suorituksena joukkueen kapeahkon pelaajamateriaalin vuoksi.