Sinne meni B-tytötkin…

Eipä jäänyt B-tytöt A- ja C-tyttöjä huonommaksi, vaan änkesivät itsensä SM-finaaleihin.
Nurmossa pelattu turnaus alkoi putaalaisten osalta kotijoukkuetta vastaan. Jymy taipui
yllättävän helposti, tosin Plokin aloitussyötöt sotkivat pahasti nurmolaisten pelikuviot.
Ploki sai ensimmäisen kiinnityksen finaaliturnaukseen lukemin 2-0 (25-16, 25-12).
Seuraava ottelu oli kovaa Euran Raiku 97:ä vastaan, joka oli voittanut edellisessä
ottelussaan Salo Viesti Vamoksen 2-0. Plokin tyttäret eivät pystyneet vastaamaan
euralaisten pelitahtiin. Ainoastaan toisessa erässä nähtiin niinsanottu ihme:
16-24 tilanteesta plokilaiset nousivat 26-24 voittoon! Puolustus ja välipallon pelaaminen
toimi, ja onneksi Ruuskan Vilma ei tehnyt syöttövirhettä. Kolmannessa erässä euralaiset
ottivat valtikan takaisin ja määräsivät tahdin vieden kolmannen erän ja koko ottelun
1-2 (14-25, 26-24, 9-15).
Toinen finaaliturnaukseen pääsijä ratkaistiin ottelussa Ploki-Vamos. Eura oli jo varmistanut
jatkopaikkansa. Ottelun tärkeys näkyi plokilaisten pelisuorituksissa, mutta onneksi tasaväkisen
ottelun  väänsivät Plokin tytöt nimiinsä 2-0 (25-22, 25-18).
Finaaliturnaus pelataan Eurassa 26.-28.4.