Ploki E-nuoret kaksoisvoittoon KS Maakuntasarjassa

Et Kulta

Et Kulta

Noora

Ep hopea

E-nuorten Maakuntasarjan loppusijoituksista miteltiin sunnuntaina 7.4. Jyväskylässä järjestetyssä turnauksessa. Turnaukseen osallistui yhteensä 15 joukkuetta. plokilta turnauksessa oli mukana 2 joukkuetta, tyttö-ja poikajoukkueet. Molemmat joukkueet olivat jo ennen lopputurnausta pelanneet voitokkaan kauden maakuntasarjan A-poolissa, sijoittuen kauden turnauksissa aina kolmen parhaan joukkoon. Ei siis ihme että odotukset olivat joukkueilla korkeala lähdettäessä pelaamaan sarjan loppusijoituksista.

Joukkueet lunastivat upeasti ennakkosuosikeille asetetut odotukset ja ottivat kaksoisvoiton Keski-Suomen e- nuorten sarjassa. Tytöt voittivat kultaa ja pojat sijoittuivat hopealle Plokin joukkueiden jännittävässä keskinäisessä finaalissa.

Ennen loppuottelua tytöt saivat vastaansa Korpilahden, Saarijärven ja Jyväskylän poikajoukkueet. Tyttöjen peli käynnistyi loistavasti vahvalla aloitussyötöllä, nopeilla jaloilla ja saumattomalla yhteistyöllä, Korpilahden pojat kaatuivat luvuin 2-0 (25-8, 25-9). Saarijärven Kundeja vastaan tytöt voittivat ensimmäisen erän murskaluvuin 4-25. Toiseen erään Plokittarille tuli muutama syöttövirhe, mutta erävoitto meni kuitenkin Plokille 12-25 ja näin ollen koko ottelun voitto 0-2. Päivän kolmas peli JyLen Valkoisia vastaan olikin sitten jo tiukka taistelu mitalin kiilto silmissä. Tiukkaa vääntöä, mahtavia suorituksia, hikipisaroita ja mustelmia ensimmäisessä erässä, joka päättyi Plokin vpitoksi pistein 27-25. Toinen erä jyväskyläläisiä vastaan oli myös hyvää peliä, erävoitto meni Plokille selvemmin numeroin 25-165 ja näin koko ottelu plokittarille tuloksin 2-0.

Ploki pojat saivat vastaansa ennen loppuottelua Korpilahden Kipinät, Saarjärven Jäbät ja JyLe Valkoiset-joukkueen. Poikien ottelu Korpilahtea vastaan oli vaiherikas ja päättyi lopulta Plokin 2-0 voittoon. Toimitsijavirheiden vuoksi osa ottelun ensimmäisestä erästä pelattiin uudelleen, minkä pojat onnistuivat kääntämään edukseen pistein 27-25. Ottelun toisen erän Plokin pojat voittivat selvemmin numeroin 25-20. Saarijärven joukkueesta pojat ottivat varman 2-0 voiton numeroin 13-25 ja 12-25, samoin Jyväskylän joukkueesta luvuin 25-17 ja 25-21. Hyvä liikkuvuus, vahvat syötöt, tarkat sijoitukset ja peli-ilo siivittivät Plokin pojat voittoihin. Taidokkaan pallojen haun ja pelin noston esteenä eivät olleet edes kentän reunalla peliä seuranneet katsojat.

Plokin joukkeiden keskinäisestä loppuottelusta muodostui turnauspäivän kohokohta, jota myös jyväskyläläisyleisö kokoontui kinnostuneena seuraamaan. Ottelu ensimmäistä erää hallitsivat tytöt, jotka voittivat pojat numeroin 25-14. Pojat eivät lannistuneet tappiosta, vaan haastoivat tytöt ja kääsivät ottelun toisen erän edukseen vieden finaaliottelun ratkaisun kolmanteen erään pistein 22-25. Kolmas erä eteni tasaisesti tilanteeseen 10-10 asti, jonka jälkeen tytöt kirivät  voittoon pistein 15-11 ja voittivat finaalin tuloksin 2-1.

Tyttöjen kultamitalijoukkueessa pelasivat Noora Hakonen, Nea Hiironen ja Alina Toivonen valmentajansa Eija Kinnusen johdolla. Hopeaa pojille voittivat Toni Haapapuro, Joonatan Kemppainen, Santtu Kemppainen, Aatu Kinnunen, Aleksi Nappi ja Vili Varis. Poikien joukkuetta peluutti Teijo Haapapuro.

Ep pelitil

Etpelitil

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.