E-nuorten pooli 4 kotisalissa

EnP_23_3

EnP_23_3

Keski-Suomen Maakuntasarjan E-nuorten viimeinen poolivaihe pelattiin lauantaina Pihtipudas-Salissa. Näin suurta turnausta ei Pihtiputaalla ole tässä ikäluokassa varmaankaan ennen järjestettykään, Putaalla pelattiin sekä A- että B-pooli, ja kymmenen joukkuetta pelasi päivän aikana kaikkiaan kaksikymmentä ottelua. Ploki molemmat joukkueet (Ploki/ pojat ja Ploki/tytöt) ovat säilyttäneet paikkansa A-poolissa koko poolivaiheen ajan sijoitusten toki vaihdellessa. Tappioitahan ei voi välttää kun Plokin joukkueet pelaavat myös toisiaan vastaan joka pooliturnauksessa.

Plokin joukkueiden hyvä vire jatkui myös kotiturnauksessa. Molemmat joukkueet ottivat neljästä ottelusta kolme voittoa. Keskinäisessä mittelössä Plokin tytöt olivat tällä kertaa poikia vahvempia, tyttöjen päivän ainoa tappio tuli avausottelussa Jylen Valkoinen-joukkuetta vastaan. Täydelliset tulokset löytyvät tulospalvelusta (www.kslek.fi). Plokin molemmat joukkueet varmistivat myös paikkansa lopputurnaukseen taistelemaan sijoista 1-9. Lopputurnaus pelataan Jyväskylän Graniitissa sunnuntaina 7.4.

Ploki 1 joukkueessa pelasivat: Nora Hakonen, Nea Hiironen ja Alina Toivonen. Joukkuetta valmensi (urheasti kuumeisena) Eija Kinnunen

Ploki 2 joukkueessa pelasivat: Toni Haapapuro, Aleksi Nappi, Joonatan Kemppainen, Vili Varis, Santtu Kemppainen ja Aatu Kinnunen. Penkin päässä joukkuetta käskytti Teijo Haapapuro.

-PS-

Ent_23_3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.