Plokin miehet tappioputkessa


Tylyjä olivat isännät, kun Ploki kävi pelaamassa miesten 2-sarjan toiseksi viimeisen ottelunsa Nilsiässä. Pisteet jäivät kotijoukkueelle melko heikkotasoisen pelin jälkeen numeroin 3-0 (25-15, 25-22, 25-23).

Avauserä oli päivän huonoin. Plokin syöttöpeli oli kuin väsyneen lehmän henkäys ja Nilsiä sai pyörittää peliä aivan miten tahtoi. Kun vielä luokattomiin syöttöihin yhdistettiin haparoiva vastaanotto, sekä hyvin ailahtelevat hyökkäykset, niin erälukemat olivat täysin oikeutetut.

Kovin hyvin ei pihtiputaalaismiehistö päässyt peliin mukaan vielä toisessakaan erässä. Erästä näytti pitkään tulevan ensimmäisen toisinto, mutta erän loppuvaiheilla Ploki syttyi jo pelaamaan. Pauli Matalamäen syötöt ja hakkuri Niko Nenyen hyökkäykset toivat Plokin jo lähelle, mutta varsinaista taistelua erävoitosta ei päässyt syntymään.

Kolmas erä olikin sitten jo päivän parasta Plokia. Vaikka erä aloitettiinkin neljän syöttövirheen putkella, riitti hyvä vastaanotto- ja hyökkäyspeli pitämään Plokin taistelussa mukana. Kun syötötkin alkoivat löytää ruutua kohti oli kotijoukkue ensimmäistä kertaa jopa hetkellisissä vaikeuksissa. Aivan loppuun asti ei Plokin lento kuitenkaan nytkään kantanut, kun Nilsiä nousi 21-23- tappioasemasta erävoittoon ja peli oli sitä myöten selvä.

Plokilta parhaana palkittiin passari Jyrki Meriruoko. Kauden viimeinen peli pelataan ensi lauantaina Pihtipudas-salissa, kun vieraaksi saapuu yhä jatkopaikoista taisteleva Maaningan Mahti. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 14.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.