C-tytöt A- pooliin!!!

Ct_Nurmo1

Ct_Nurmo1

Lauantaina 9.3. Nurmossa pelattiin C-tyttöjen SM sarjan pohjoisen lohkon B-pooli. Panokset olivat kovat, välieräpaikasta lähdettiin pelaamaan. Aamu alkoi perinteisellä aamusählingillä…kahdella autolla lähdettiin Nurmoa kohti klo 7 Nesteeltä ja muuten kaikki menikin kohtalaisen hyvin mutta Marianna meinas unohtua kyydistä. Onneksi tunnollinen tyttö seisoi ajoissa tienhaarassa niin vahinkoa ei ehtinyt tapahtua.

Ajoissa ehdittiin paikalle ja ensimmäisenä vastaan asettui Torniolentis 88. Tornio tiedettii napakaksi vastustajaksi ja peli olikin tiukan tasainen. Hyvällä pelillä ja iloisella pelaamisella ottelu päättyi Plokille 1-2. Tällä voitolla varmistettiin välieräpaikka. Jess!

Heti perään verkon toiselle puolelle asettui Nurmon Jymy 4. Toisella voitolla oltaisiin tosi lähellä nousua A-pooliin. Siinä meille tavoite mutta…näköjään joka turnauksessa pitää se huono peli pelata. Niin kävi tässäkin turnauksessa, syöttövirheitä tuli ja peli jumitti. Onneksi kuitenkin peli saatiin jollain tasolla kasaan ja 2-0 voitto tästä. Tämän pelin jälkeen Mari “markku” Kahilainen keräsi kamansa ja lähti suihkun kautta kohti Tamperetta ja yleisurheilun hallikisoja. Muu joukkue jäi jännittämään Nurmon Jymy2-Tornilentis välistä ottelua. Jymy voitti sen ja varmisti Plokin nousun A-pooliin.

Päivän viimeinen peli Plokilaisilla oli Nurmon Jymy 2 vastaan . Varma nousu A-pooliin  ja välieräpaikka mahdollistivat paineetoman pelin. Tytöt pystyivätkin pelaamaan hyväntuulisen ja rennon pelin vieden koko ottelun 2-1. Poolin voittajana Ploki nousee A-pooliin Nurmon Jymy2 mukanaan, Torniolentis-88 piti paikkansa B-poolissa ja NurmonJymy 4 putosi C-pooliin. Joukkueessa pelasivat Carita Hiironen, Tiia Hakonen, Jenna Kemppainen, Kim “Kimmo” Vouti, Mari “Martti” Tamminen, Mari “Markku” Kahilainen, Vilma Ruuska ja Marianna “Maikki” Jämsen. Huoltojoukoissa Rita Luomala ja Soili Kangasvieri.

Seuraava turnaus pelataan Alajärvellä 23.3. lauantaina ja vastaan asettuu Alajärven Ankkurit, Nurmon Jymy2, ja Kempeleen Lentopallo. Panoksena tuossa turnauksessa on että kaksi parasta joukkuetta menee suoraan 12:sta joukkueen lopputurnaukseen ja kaksi joukkuetta välieriin.

-Turre-

CTNurmo2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.