Pelattiin sitä sunnuntainakin

Makuuhaavoja välttääkseen pelasivat tytöt vielä kaksi N2:n peliä sunnuntaina. Iltapäivä alkoi ottelulla Kiuruveden Luo-Wo:ta vastaan, ja aikaisemmista kokemuksista plokittaret tiesivät heidät periksiantamattomaksi vastustajaksi. Siitä kertovat myös ensimmäisen erän pisteet. Tulostaulussa alkoi toinen kierros, mutta kun kumpikin joukkue janosi voittoa, niin siihen ei reagoitu. Päätuomari Arto Kellokoski vihelsi erän päättyneeksi lukemin 32-34.
Seuraavan erän kotijoukkue ilmeisesti keräili painetta “kattilaan”, kun Luo-Wo vei erän helpohkosti 15-25, ja kolmannen kirjasi nimiinsä Ploki luvuin 26-24.
Kotijoukkueen edellisen erän taistoon kuluneet voimavarat helpottivat vierailijoita helppoon voittoon. Neljäs ja viimeinen erä kiuruvetisille 13-25.

Sunnuntai jatkui ottelulla Pieksämäen Tsemppiä vastaan. Tämä Tsempin joukkue olikin hiukan vaatimattomampi tasoltaan, viikonlopulla vastustajina olleista joukkueista. Kotijoukkue veteli polvisuojiaan nilkkoihinsa kolmannen erän tuloksen 25-18 komeillessa tulostaululla. Kaksi aikaisempaa tulivat Plokille 25-11 ja 25-11.

Seuraava ja viimeinen N2:en peli Plokilla on Huhtasuon Kisaa vastaan 3.3. Jyväskylässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.