B-t:ssä kutsui B-pooli

Plokin b-tyttöjen joukkueen osalta SM-sarjan A-pooliturnaus kotisalissa alkoi hienosti. JyväsLentis nöyrtyi puhtaaseen 2-0 (25-22, 25-19) tappioon. Kotijoukkueen peli oli todella hyvännäköistä tekemistä, siinä toimi hienosti kaikki osa-alueet ja tytöt  pelasivat joukkueena.
Toinen ottelu olikin sitten ensimmäisen vastakohta. Joen Juju Joensuusta pyöritti tullen mennen plokittarien pelin sekaisin. Varsinkin Jujun aloitussyötöt veivät Plokin hyökkäyspelistä tehot. Hihalyönnillä vastustajalle palautetut pallot tulivat “pikapostissa” takaisin ja osoitteena oli putaalaisten kentänpinta. Jujulle ansaittu voitto 2-0 (25-23, 25-18).
Viimeinen ja kovin taistelupeli oli taas kerran Pieksämäen Tsemppiä vastaan. Tsemppi oli jo varmistanut A-poolissa pysymisen, mutta siitä huolimatta sopupelistä ei ollut kyse missään vaiheessa. Hienoja lattianrajasta poimittuja palloja toimitettiin hyökkääjille “tapettavaksi” puolin ja toisin. Kolmannen erän loppupisteet 17-19 Tsempille kertovat, että lahjapisteitä ei ollut jaossa.

Parhaanpelaajan palkinnon saivat JyväsLentiksestä Ella Palviainen, Tsempistä Anniina Ovaskainen, Jujusta Rosa Malinen ja Plokista Anni Toivonen

Turnauksen lopullinen järjestys:
Pieksämäen Tsemppi     6    A-pooli
Joen Juju                   4   A-pooli
Ploki Pihtipudas           2    B-pooli
JyväsLentis                  0    B-pooli

Plokin B-tyttöjen pelit jatkuvat Jyväskylässä 16.3. B-poolissa. Muut osallistujat ovat järjestävän seuran JyväsLentis, Laihian Luja ja Ylihärmän Junkkarit.

PLOKIN B-TYTÖT KIITTÄVÄT TUKIJOITAAN:

Parhaanpelaajan palkinnot lahjoittanutta JOKIPIIN PELLAVA OY
KSBR KESKI-SUOMEN BETONIRAKENNE OY
OPTO-LIITOS OY

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.