C- tytöt jatkavat B- poolissa

Lauantaina pelattiin Pihtipudas-Salissa C-tyttöjen SM-sarjan 3. poolivaiheen B-pooli. Tällä väellä pelattiin muutama viikko sitten Pielavedellä huonoin tuloksin. Nyt revanssi mielessä uuteen kohtaamiseen. Muut joukkueet poolissa olivat Kuusamon Pallokarhut, Pielaveden Sampo ja Vaasan Vasama.

Aamun ensimäinen ottelu Plokilaisella oli Pallokarhuja vastaan. Kotisalin tuoma jännitys, äidit, isät mummot ja papat katsomossa saivat aikaan nihkeän aloituksen. Alkulämpässä jo passari Ritan niskaan iski joku lihasjumi, uudet kuviot kehiin ja lopputulos= peli sekaisin. PaKa vei 2-0 (27-25, 25-23).

Seuraavaksi oli henkien taisto Pielaveden Sampoa vastaan. Peli alkoi alusta asti hyvin ja Ritan niska saatiin sen verran vertymään että pelaamista kokeiltiin. Hyvinhän se menikin kunnes…verkkotilanteessa Ritan nilkka taittui, passari vemppaosastolle ja Mari “Martti” Tamminen pelin pyörittäjäksi. Paketti pysyikin kasassa pelin lopuun asti. Plokin tytöt pysyivät tiukalla hyvällä syötöllä murtamaan Sammon vastaanoton. Ottelu Plokille 2-0 (25-14, 25-11).

Päivän kolmas ja samalla viimeinen ottelu Vaasan Vasamaa vastaan eteni alusta loppuun kohtalaisella pelillä. Omia virheitä tuli kuitenkin melko paljon joista vahva Vasama rokotti välittömästi. Voitto Vasamalle 0-2 (18-25, 15-25). Turnausvoitolla Vasama nousi A-pooliin PaKa mukanaan. Ploki pysyi B-poolissa ja ja Sampo putosi C-pooliin.

Kolmen viikon päästä pelataan seuraava poolivaihe jolloin Ploki matkustaa Nurmoon Samaan pooliturnaukseen Plokin kanssa tulevat Tornion Lentis-88, Nurmon Jymy2 ja Nurmon Jymy 4CT. Illalla saimme tietää että Ritan nilkka on murtunut ja nyt sitten kipsissä. Hieman haasteelliset kuvit mutta näillä mennään!!!

-Turre-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.