Bt nosti tasoaan

Plokin B-tyttöjen joukkue oli Oulunsalossa kuin vanha diesel. Käynnistyy hitaasti, mutta kun se käynnistyy ja lämpiää se
myöskin pysyy käynnissä. Näin alkoi turnaus kotijoukkuetta vastaan. Ensimmäisen erän OsVa kuritti Plokin joukkuetta joka
yski ja köhi, onneksi ei savuttanut, 25-21 luvuin tuuletti oulunsalolaiset. Plokin dieseli käynnistyi ensimmäisen erän
lopputiimellyksessä ja toinen erä alkoi näissä tunnelmissa. Putaalaisten ruletti hiljensi kotiyleisön, ottelun hallinta
oli siirtynyt vierasjoukkueelle, 13-25 lukemat vastasivat erän tapahtumia. Ratkaisevassa erässä edettiin tasalukemissa,
mutta puolia vaihdettiin Plokin johtoasemassa. Tämän jälkeen Plokin tytöt kasvattivat piste-eroa, tuomari näytti erän
päättyneeksi lukemissa 10-15.
Seuraavana vastustajana Pielaveden Sampo ei päässyt missään vaiheessa mukaan plokilaisten vauhdin hurmaan. Vanhat tutut
käteltiin ottelutuloksin 2-0 (25-13, 25-21).
Paras peli Plokilta esitettiin JyväsLentistä vastaan. Tähän otteluun oli plokilla latausta, viimeksi jyväskyläläiset
päihittivät putaalaiset puhtaasti 2-0.
Ensimmäinen erä kirjattiin Plokin nimiin 25-20, hyvien keski- ja nelospaikan hyökkäysten siivittäminä. Toista erää
“vatkattiin” tasatahtia. Jyväskyläiset olivat erän loppuvaiheessa vahvempia ja kylmäpäisempiä tekemään ratkaisuja, ja
tasoittivat erät 1-1 (23-25). Kolmannen erän alussa molemmat joukkueet tekivät aloitussyöttövirheitä, joista ensimmäiseksi
toipui Plokin joukkue, onneksi… Hyvän passipelin myötä Plokin tytöt pääsivät päättämään hyökkäyksiä näyttävästi
vastustajan kenttään. Jyväskylän tytöt kävelivät päät allapäin takarajalle kolmennen erän ratkettua Plokille 15-7.
A-pooliin nousu puhtaalla pelillä oli hieno saavutus tältä pieneltä ryhmältä, jonka seuraava koitos on lauantaina
23.2. Pihtiputaalla. Muut joukkueet ovat Joen Juju (Joensuu), Pieksämäen Tsemppi ja JyväsLentis.