C-tyttöjen syyskausi

Plokin C- tyttöjen pienen pieni ryhmä koki kovia heti syksystä: rasitusmurtumia, polvivaivoja, sormimurtuma… Liekö sitten jokin kirous vai mitä kun miettii viime kauden ambulanssikeikkoja sun muuta. Pitkän pohdinnan ja vanhempainillan jälkeen päätettiin kuitenkin joukkue sarjaan ilmoittaa, vaikka kahdeksasta pelaajasta kaksi on pois ringistä vuodenvaihteeseen. Avuksi saatiin D-tytöistä Julia Kemppainen ja Hanna Kokko.

C-tytöt aloittivat kautensa marraskuun alussa pelatussa Keski-Suomen tasoturnauksessa Jämsänkoskella. Turnausvoitolla varmistettiin paikka A-poolissa. Tällä kaudella C-ikäisten sarja pelataan poolisysteemillä. Ensimmäinen pooliturnaus pelattiin 17.11 Tervossa. Ei käynyt kuin stromsöössä, takkiin tuli. JoenJuju vei turnausvoiton, Savonlinnan juniori-Ajo oli toinen, Tervo kolmas ja Ploki neljäs. Passari Rita Luomala satutti polvensa ja se aiheutti penkin päässä tykytyksiä mutta onneksi vain mustelma. Joukkueen tsemppipelaajana palkittiin aina iloinen ja hyväntuulinen Julia Kemppainen.

2. pooliturnaus pelattiinkin sitten kotisalissa 1.12 iltaturnauksena, heti E-turnauksen jälkeen. Lentopalloa aamusta iltaan!!! C-tytöille vieraaksi saapuivat Pielaveden Sapo, Tervon urheilijat ja PetPet Petäjävedeltä. lIlan ensimmäinen vastustaja oli Sampo Pielavedeltä. Jännitys huipussaan…jos ymmärrät mitä tarkoitan. Kotisali, kotiyleisö…pelaajia jännitti, mutta silti pystyivät taistelemaan ja tekemään tiukan ottelun. Sampo tällä kertaa parempi 2-0 (25-22, 28-26). Seuraava ottelu oli Plokilaisilta aaltoileva, ei niin hyvä taistelu PetPetiä vastaan. Voitto kuitenkin Plokille 0-2 (18-25, 15-25). Sanotaan että tekevälle sattuu, Kim voutilta meni nilkka pelin alussa ja jälleen kerran oli apujoukot tarpeen. Päivän viimeinen ottelu oli revanssi TervUa vastaan. Tällä kertaa Plokin tytöt halusivat näyttää kotijoukoille taitonsa ja veivät ottelun 2-1 (25-21, 24-26, 15-6).

Seuraava ja samalla vuoden viimeinen turnaus pelataan 15.12 Kerimäellä. Idän alueen mestaruusturnaus sijat 1-6 on sen päivän aihe. Muut joukkueet ovat Joen Juju, Pyhäselän Urh, Juniori-Ajo Savonlinnasta, leppävirran Viri ja Pielaveden Sampo.

Ploki Ct-joukkue:

Jenna Kemppainen, tiia Hakonen, Mari Kahilainen, Kim Vouti, Rita Luomala, Mari Tamminen, Marianna Jämsen, Julia Kemppainen Hanna Kokko ja vielä toistaiseksi sairasosastolla polviaan hoitava Carita Hiironen. Toivottavasti saadaan kevään pelihin jo Caritakin mukaan.

Tällainen tiivistelmä c-tyttöjen syksystä, peukut pystyyn että saadaan seuraava otteluraportti vähän nopeammin aikaiseksi.

-Turre-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.