E-nuorten alkusarja päätökseen

E-nuorten Maakuntasarjan alkusarja saatiin päätökseen lauantaina Pihtipudas-Salissa. Ploki poika- ja tyttöjoukkueiden vieraaksi saapuivat tällä kertaa Jyväslentiksen Pantterit ja Tiikerit, PetPet Petäjävedeltä sekä Saarijärven Pullistus. Kummallekin Plokin joukkueelle oli ohjelmassa neljä ottelua.

Aamupäivän ottelut sujuivat Plokin molemmilta joukkueilta lähes saman kaavan mukaan. Sekä pojat että tytöt ottivat JyLen joukkueista selkeät 2-0 voitot ja näissä otteluissa myös paljolti suorina syöttöpisteinä. PetPet tarjosi puolestaan molemmille jo tiukempaa vastusta ja näissä otteluissa nähtiinkin jo pidempiä palloralleja. Ploki kuittasi kuitenkin 2-0 voitot myös näistä otteluista.

Plokin tytöillä ja pojilla oli ohjelmassa myös keskinäinen ottelu ja tämä säästettiinkin sopivasti päivän viimeiseksi. Jännitystä oli aistittavissa niin pelaajissa kuin yleisössäkin kun turnausvastaavana toiminut Jussi vihelsi aloituspallon liikkeelle. Tässä ottelussa nähtiinkin varsin tasokasta e-ikäisten lentopalloa ja vaikka pisteitä katsottaessa pojat olivat vahvempia, taisteltiin lähes joka pallosta tiukasti.  Etenkin puolustuspalloissa pojat olivat hieman liikkuvampia ja näissä pitkät pallorallit kääntyivät usein poikien eduksi. Pojille siis 2-0 voitto.

Alkusarjan lopputilanteessa Plokin pojat ovat siis ykkösenä ja tytöt heti kakkosena. Kausi jatkuu ensi vuoden puolella jatkosarjoina, vielä ei ole tiedossa millä tavalla. Täydelliset tulokset ja alkusarjan lopputilanne: www.kslek.fi

-P-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.