Plokin a-tytöt voittokkaita

Ploki järjestämä A-tyttöjen pohjoisen alueen A-poolin turnaus sujui kotijoukkueelta voitokkaasti. Palkintoja oli paikka A-poolissa yhdessä toiseksi sijoittuneen Kuusamon Pallo-Karhujen. B-poolin lähtivät LP Kangasala sekä Ajo-KLP.

Avauspelissä Ploki kaatoi PaKa hyvällä aloitussyötöllä sekä laajemmalla ja tehokkaammalla hyökkäyspelillä. Toisen erän PaKan 5-2 johto  kääntyi Plokille 25-13. Pääpäsmärinä hääri Anni Sorvoja , joka hyvin tukea Heta Rissaselta. Ottelu 2-0 (25-16,25-10) Plokille. Pelin jälkeen Anni lähti sukujuhliin.

Toisessa ottelussa Ajo-KLP kiusasi kotijoukkuetta varsinkin ensimmäisessä erässä. Ploki nousi tilanteesta 18-21 25-22 voittoon Valmentaja Olli Nenosen onnistuneet pelaajavaihdot tehosivat oikealla hetkillä. Toinen erä tuli vähän helpommin 25-17.

Kolmannessa ottelussa vastassa ollut LP Kangasala pelasi ilman liigapelaajia. Ploki tuli pelin hyvällä asenteella, hyvät aloitukset ja vahva puolustus sekä nopea hyökkäyspelaaminen toimi. 25-10 ja 25-10 erävoitot kertoivat kotijoukkueen onnistumisesta. Viimesessä ottelussa Sanni Määttä loisti hyvillä suorituksilla. Passari Henna Hämäläinen löysi myös hyvän yhteistyön Mari Laikolan keskihyökkäyksissä. Libero Maiju Hiekka pelasi varman ja tasapainoisen pelin rauhoittaen joukkueen puolustuspelaamista. Plokin toinen passari Alisa Seppä teki hyvät sisääntulot tultuaan kentälle.

– Tytöt pelasivat tänään viiltävän hyvin, tästä on hyvä jatkaa, tuumi tyytyväinen valmentaja Olli Nenonen,