N3 kauden avaus

Naisten 3-sarja avasi kautensa Petäjävedellä sunnuntaina. Eka peli oli tiukka ja tasainen kolmieräinenn jännitysnäytelmä Lievestuoreen konkareita vastaan, joka Plokin harmiksi päättyi Konkareiden eduksi 1-2. Eevakaisan seinä oli vahva tänään ja hyökkäykset saatiin tänään päätettyä hyvällä prosentilla mutta vastaanotto oli Plokin heikkous jälleen kerran ja Konkarit kyykytti välittömästi. Kotijoukkue PetPetiä oli kannustamassa “tuhatpäinen” yleisö joka kannusti omiaan hurmokseen asti. Kovasta paineesta ja alun vastaanottovirheistä huolimatta Ploki kykeni voittamaan ottelun 2-0.

Kaiken kaikkiaan joukkue oli tyytyväinen kauden ensimmäiseen turnaukseen. Seuraavissa treeneissä harjoitellaankin sitten vastaanottoa. Tällä kertaa joukkueessa pelasi Eevakaisa Salmi, Eija Kinnunen, Tuire Koljonen, Heli Siekkinen, Annamari Jetsu, Heini Hämäläinen, Mirka Myllynen, Inka Jämsen, Laura Pärnänen ja Minna Pesonen.

Varatkaahan jo fanibussi ja kaivakaa läpyttimet esiin, kahden viikon päästä pelataan Saarijärvellä!!

-Turre-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.