E- nuorilla hyvä päivä Korpilahdella

E- nuorten kauden toinen turnaus pelattiin lauantaina Korpilahdella, jossa Ploki oli jälleen mukana kahdella joukkueella; Ploki/ pojat ja Ploki/ tytöt. Mukana turnauksessa oli lisäksi isäntäseuran 3 joukkuetta sekä Saarijärven Pullistus.

Plokin tytöt aloittivat päivän Pyrintö 3 joukkuetta vastaan joka olikin sarjassa jaetulla piikkipaikalla Plokin poikien kanssa. Ottelusta muodostuikin odotetun tiukka, Plokin tytöt olivat kuitenkin erien lopussa liikkuvampia ja pari hienoa yhden käden puolustusta ratkaisi ottelun Plokille. Kaksi seuraavaa ottelua olivat Pyrinnön 1 ja 2 joukkueita vastaan. Näissä voitot heltisivät suuremmilla piste-eroilla  ja paljolti suorina syöttöpisteinä. Päivän viimeisessä ottelussa SaPua vastaan Plokin tytöt olivat jälleen vahvempia ja tässä ottelussa nähtiin Plokilta päivän komeinta hyökkäyspeliä. Valtaosa hyökkäyspisteistä tehtiin  iskulyönneillä mitä ei usein näe tässä ikäluokassa. Plokin tyttöjen saldona siis neljä 2-0 voittoa.

Plokin pojilla oli turnauksessa yksi ottelu tyttöjä vähemmän mutta vastustajat samat Sapua lukuunottamatta. Myos poikien ottelut sujuivat saman kaavan mukaan: jotain kertoo Pyrintö 2:sta vastaan pelattu toinen erä: 25-0. Pyrintö 3, joka pelasi läpi päivän lähes virheetöntä vastaanottopeliä oli myös pojille tiukka vastus. Vaikka 2-0 voitto tulikin, jouduttiin ratkaisupisteitä taistelemaan, ja valmentaja Teijo joutui käyttämään molemmat aikalisänsä. Myös poikien vahvuutena oli vastustajaa parempi liikuvuus.

Ploki e-joukkueet saalistivat päivän aikana yhteensä setsemän voittoa häviämättä erääkään, mitä voidaan pitää huipputuloksena, varsinkin kun kummassakin joukkueessa on myös vasta tänä syksynä aloittaneita pelaajia. Tätä kirjoittaessa sarjataulukko näyttää komealta Plokin poikien ollessa ykköspaikalla ja Plokin tytöt heti kakkosena. Sunnuntaina Jyväskylässä pelattu muiden joukkueiden turnaus toki muuttanee vielä tilannetta.

Syyskauden viimeinen turnaus pelataankin kotisalissa la 1.12. Tuossa turnauksessa pelataan myös huippujännittävä Plokin poikien ja tyttöjen keskinäinen ottelu. Tervetuloa kannustamaan!!!

-P-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.