D-tytöt täydensivät Plokin menestyksekästä viikonloppua

Plokin D-tytöt matkasivat viime lauantaina kauden toiseen turnaukseen, joka pelattiin Suolahdessa. Vastassa tällä kertaa Äänekosken Urheilijoiden kaksi joukkuetta: Mursut ja Possut.

Ekassa ottelussa vastassa oli Mursut. Jo ensimmäisissä palloissa huomasi missä mennään. Joukkueemme onnistui erityisen hyvin syötöissä ja ottelu ratkesi käytännössä siihen. Ne harvat pallot jotka vastustajan puolelta tuli, hyökättiin tehokkaasti loppuun. Plokin tehokkaasta syötöstä kertoo se, että Marttisen Minttu syötti 14 pistettä putkeen. Eka peli puhtaasti Plokille 2-0 (25-5, 25-3).

Toiseen otteluun lähdettii lyhyen tuomarointitauon jälkeen hakemaan lisää pojoja. Peli lähti liikkeelle niin kuin edellinen loppui. Ploki hallitsi ottelua joka osa-alueella. Hyvä ja kova syöttöpeli jatkui ekassa erässä. Erä Plokille 25-4 mutta sitten tapahtui jotain ihmeellistä. Toisessa erässä ÄU paransi otteitaan ja pääsi peruspelillä yllättämään Plokin tytöt totaalisesti. Liike loppui, eikä uskoa tekemiseen ja onnistumiseen tahtonut löytyä keneltäkään. Erä edettiin tasatahtia molempien joukkueiden tehdessä pisteitä ja virheitä aina tilanteeseen 15-15. Pidettiin pieni hengähdystauko ja jatkettiin. Tämä tepsi, erän loppu sujui jo paremmin Plokin hallinnassa. Toinen erä Plokille 25-17 ja koko ottelu 2-0. Tästä yhteenvetona voidaan todeta että kovalla työllä saadaan kovat tulokset.

Seuraava turnaus pelataan Saarijärvellä 24.11. HYVÄ D!!!

-Juzzi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.