Plokin miehet vahvana vieraissa

Miesten 2-sarja jatkui Plokin osalta isänpäivänä vierasottelulla Saarijärvellä. Kotona SaPulle kärsitty 2-3-tappio oli kuin muisto vain, kun Ploki nappasi pisteet mukaansa tylysti numeroin 0-3 (13-25, 21-25, 19-25).

Heti avauserässä Ploki näytti ettei ole tullut Saarijärvelle pyytelemään anteeksi, vaan takomaan palloa lattiaan. Piste-ero kasvoi tasaisesti läpi erän, eikä SaPulla ollut sanansijaa, kun vierailijat pyörittivät omaa peliään tehokkaasti ja lähes virheettömästi. Plokille kauden tähän asti selkein erävoitto ja täysin ansaitusti.

Toiseen erään kotijoukkue tuli jo hieman miehekkäimmin ottein. Nyt peli oli tasaista ja pisteitä tehtiin paljolti vuoronperään, molempien joukkueiden hyökätessä tehokkaasti ja laajalla rintamalla. Muutama Plokilaisten hölmö virhe oli jo tarjota kotijoukkueelle menolippua kohti erävoittoa, mutta loppua kohden tarkentuneet otteet takasivat toisenkin erävoiton vieraille.

Kolmatta erää ei kauaa tasaisissa merkeissä väännetty, kun Ploki karkasi reilulle karkumatkalle jo alussa. Erän loppuhetkillä kotiyleisö yritti vielä saada iskettyä hurmoksen kotijoukkueeseen, mutta muutamien sekoilupallojen jälkeen Plokin kovuus katkaisi noiltakin haaveilta siivet.

Kolmas voitto putkeen siis Plokille ja tiukka ote yläjatkosarjapaikasta. Muutamaa lipsahdusta lukuunottamatta Plokin vastaanotto oli puhdasta timanttia koko pelin ja näinpä passari Meriruokolla oli helppo työ tarjoilla namia nälkäisille hyökkääjille. Myös torjuntapeliin saatiin ryhtiä edellispelin pitsinnypläyksen jälkeen ja SaPu olikin kotonaan yllättävän aseeton.

Nyt vedetään pari viikkoa henkeä, seuraavan kerran atleetit ovat tulessa 25.11. Pihtipudas-salissa, kun vastaan asettuu vain yhden erän koko syksynä hävinnyt sarjakärki Alavieskan Viri. Ottelu alkaa totutusti klo 16.00. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.