Plokin naiset voittoon alle tunnissa

Naisten kakkossarjapelissä Saloisten Salama kävi pikavierailun Pihtipudas-salissa. Kotijoukkue Ploki  taputteli selvän 3-0 (25-8,25-7,25-16) voiton vaisuista vierailjoista, joka jatkaa sarjassa ilman voittoja. Ploki otti jo kolmannen peräkkäisen kotivoiton.

Kahdessa ensimmäisessä erässä Plokin aloitukset tyrehdyttivät Salaman pelin rakentelun. Tehokkain ruudussa oli Anniina Matalamäki 7 ässäaloituksella. Kolmannessa erässä Ploki teki kuitenkin  10 omaa virhettä. Sen seurauksena Saloinen tuplasi kahden erän pistesaldonsa. Valmentaja Olli Nenonen peluutti nuorta joukkueetta tasaisesti. Kaikki pelaajat saivat peliaikaa.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Annina Matalamäki 11/+7, eniten pisteitä  joukkueesta teki Emilia Ahonen 15/+9, Roosa Paananen pelasi kahdessa viimeisessä tehoin 11/+6. Libero Sini Koljonen nosti palloja 88% tehoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.