E-nuorten kauden avaus

En_Saarij

En_Saarij

Keski-Suomen Maakuntasarja saatiin käyntiin myös E-nuorten osalta Saarijärven Monnarilla pelatussa turnauksessa. Edellisvuosien tapaan kaikki E-ikäiset palaavat samaa sarjaa eli joukkueet voivat olla tyttö-, poika-, tai sekajoukkueita. Plokin e-nuorista tehtiin sarjaan kaksi joukuetta (tytöt ja pojat), ja kummassakin joukkueessa on sekä kokeneempia että tänä syksynä aloittaneita pelaajia.

Itse turnaus aloitettiin molempien Plokin joukkueen osalta voitokkaasti. Plokin tytöt ottivat aamulla 2-0 voitot JyLe/Sininen sekä Pyrintö/p joukkueista. JyLe/Valkoinen osoittautui päivän kovimmaksi vastukseksi ja ratkaisua haettiinkin kolmannesta erästä  jonka Jyle lopulta vei lukemin 15-12.

Plokin pojat puolestaan ottivat 2-0 voitot kaikista neljästä ottelustaan ja ovat sarjassa ainakin jaetulla kärkipaikalla. Molemmissa joukkueisa henki oli loistava ja onnistumisia tuli mukavan tasaisesti kaikille. Seuraava e-nuorten turnaus pelataan Korpilahdella parin viikon päästä.

Ploki/tytöt: Nea Hiironen, Noora Hakonen, Oona Laitinen ja Alina Toivonen

Ploki/ pojat: Toni Haapapuro, Joonatan Kemppainen, Vili Varis, Aatu Kinnunen ja Santtu Kemppainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.