B-tytöt aloittivat aluesarjansa

Lauantaina Varpaisjärven liikuntahallissa käytiin B-tyttöjen ensimmäinen idänalueen aluesarjan turnaus.
Idänalueelta on B-tyttöihin ilmoittautunut seitsemän joukkuetta, jotka kaikki osallistuvat kahteen
alkusarjan turnaukseen.
Ensimmäinen ottelu Plokilla oli kuopiolaista PuWo:a vastaan. Pelin tasosta huomasi, että kyseessä oli
sarjakauden ensimmäinen oikea ottelu. Tossu ei liikahtanut aivan samalla lailla kuin harjoituksissa.
Plokilaiset pitivät kuitenkin kuopiolaiset kurissa vaikeilla aloitussyötöillään ja veivät ottelun
nimiinsä 2-0 (25-13, 25-16).
Toinen ja myöskin viimeinen ottelu käytiin Pielaveden Sampoa vastaan. Sampo sai aloituserässä muutamien
alkupisteiden jälkeen vahvan syöttöputken. Plokin aikalisästä ja pelaajavaihdosta huolimatta syöttöputki
jatkui aina pisteisiin 11-1 asti, kunnes plokilaiset saivat pelaamalla pallon itselleen. Pielavetisten
pelitaso säilyi erän loppuun asti ja he veivät erän pistein 25-14.
Sammon vahva peliesitys jatkui myös toisessa erässä. Puttaalaiset eivät pysyneet vastustajan nopeatempoisissa,
ja vähävirheisissä hyökkäyksissä mukana ja kun vielä puolustuskin toimi samalla varmuudella, erä ja
koko ottelu päättyi pielavetisten voiton tanssiin lukemin 25-13.
Seuraava turnaus tytöillä on 10.11. Suonenjoella.