Plokilaisia C-AlueSM turnauksessa

Lnsi1_12

Joka vuosi C ja B-ikäiset tytöt ja pojat pelaavat alueiden Suomen Mestaruudesta. C-ikäiset näin syksyllä ja b-ikäiset alkuvuodesta talvella. Jokaiselta alueelta; Pohjoinen, Itä,  Etelä, Lounas ja Länsi, kootaan kaksi joukkuetta tytöistä ja kaksi joukkuetta pojista. Pelaajia saa olla max 12/ joukkue.

Pelaajia leiritetään ja katsastetaan alueittain. Lännen alueella, johon Ploki kuuluu, leiritetään pelaajia koko kesän ajan kuukausittain. Ensimmäinen leiri on “massaleiri” johon kaikki halukkaat saavat osallistua. Tänä vuonna massaleiurille osallistui yli 40 taitavaa -98 ja -99 syntynyttä tyttöä. Seuraaville leireille kutsuttiin tietty määrä pelaajia ja vaikeiden valintojen jälkeen aluevalmentajat joutuvat karsimaan monta lahjakasta taitavaa pelaajaa.

Viimeiselle leirille kokoontui Lännen alueen 24 parasta, tähän sakkiin selvittivät tiensä myös Plokilaisista Tiia Hakonen, Vilma Ruuska ja tulevalla kaudella 2-edustuksella Plokin c-tytöissä pelaava Mari  Tamminen. Tiia ja Vilma pelasivat länsi 1 joukkueessa joka sijoittui pronssille, ja Mari Länsi 2 joukkueessa jonka lopullinen sijoitus oli 7. Turnaus pelattiin Kuopiossa 21.-23.9. Kuopio-Hallissa. Tunnelma oli korvin kuultava ja nenin haisteltava kun n. 240 pelaajaa huutaa ja kannustaa toisiaan, pelaajat pistää parastaan, valmentajat tekevät tiukkoja valintoja ja sekaan sopii vielä iloa, naurua ja kyyneleitä. Hieno oli tunnelma!

-Tuire-

Lnsi1_12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.