Turun Power Cup päätökseen

Pihtiputaan Ploki sai sunnuntaina Turussa pelatussa maailman suurimmassa lentopallotapahtumassa kaksi mitalia. B-poikien sarjassa tuli hopeaa. Plokin joukkue : Antti Hyvönen, Jani Mäntynen, Teijo Ruuska, Miko Siekkinen, Jere Similä ja Roope Tiala  valmentajana Jussi-Akseli Körkkö.  A-tytöt jatkoivat upeaa kauttansa voittamalla vielä pronssia. Se kaatoi SM-hopea joukkue Kausalan Yrityksen 2-0. Välierissä Ploki hävisi niukasti mestauuden voittaneelle  Outokummun Partiolle 0-2 (22-25,23-25). Plokin joukkue : Hennna Hämäläinen, Jonna Kivinen, Ida Juvonen, Elina Markkanen, Kristiina Minkkinen, Sanni Määttä ja Anni Sorvoja valmentajana Oll Nenonen

Turnauksessa oli mukana 826 joukkuetta. Otteluita pelaattiin noin 4500. Paikalla oli yli 7000 pelaajaa. Turnaus pelattiin loistavilla Kupittaan urheilupuiston kentillä ja kaiken kukkuraksi aurinkoinen sää hallitsi pelipäiviä, ainoastaan lauataina satoi jonkin verran, mutta se ei haita

E-tytöt pelasivat kauden ensimmäiset ottelunsa ilman koppia. Heidän sijoituksensa oli myös upea 26.

Plokin joukkueista E-poikien yhteisjoukkue Saarijärven Pullistuksen kanssa pärjäsi mukavasti. Sen sijoitus oli 7.

C-tyttöjen pelitahti parani päivä päivältä. Viimeisestä seitsemästä pelistä voitti kuusi. Loppusijoitus oli 41.

D-tyttöjen ensimmäinen kilpasarjaturnaus tuotti myös mainion 42 parhaan joukkuesijoituksen Suomessa.

Turnaus oli upea päätös menneelle kaudelle. Joukkuehenki oli joukkueissa mahtavaa. Jokainen pelaaja paransi peliosaamista neljän päivän aikana. Pelaamisen lisäksi uudet vastustajat antoivat lisätsemppiä pelaamiseen.

Viiden päivä reissu oli fyysisesti raskas, mutta henkisesti se oli varmasti kaikille piristävä kokemus.

Plokin valmennustiimi ja huoltajat kiittävät kaikkia Power Cupin onnistumiseen vaikuttaneita yrityksiä ja henkilöitä. Tästä on hyvä jatkaa muutamalla lomapäivällä kohti tulevaa pelikautta.

“Morkan Kane”

– Reissun tiedotusvastaava

 

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.