Ploki mitalikantaan Powerissa (osa 4)

Plokin pirteät B-pojat avasivat seuran mitalikannan Turussa pidettävissä 26. maailman suurimmassa lentopalloturnauksessa.Reilut 800 joukkuetta pelaa ulkona Power Cupin kunniasta ja maineesta.

 

 

Ennen viimeistä kisapäivää pojat ovat ainakin pronssilla, mutta sen väri on mahdollista kirkastua ennen kahta viimeistä ottelua. Hienoinen vesisade ei juuri haittanut pelaajia. Se toi oman lisävärin otteluun. Roope Tialan tuuletukset lämmittivät ilma-alaa aika usein.

Myös Plokin A-tytöt pelaavat mitalista. He ovat selvityneet välieriin, jossa vastustajaksi tulee Outokummun Partio. Toisessa välieräparissa pelaavat Kausalan Yritys ja Raision Urheilijat.

Plokin ja Saarijärven yhteisjoukkue E-pojissa pelaa hienosti sijoista 5-8. Poikien yhteispeli on parantunut päivä päivältä. Yksi peli osittain pieleen, kun kaksi plokilaista joutui olemaan vessassa osan pelistä. Ruokailujen viivästymisen takia poikien vessassa käynti viivästyi peliä haittavalla tavalla.

E-tyttöjenkin pelitaidot ovat edenneet päivä päivältä. Tänään se otti makeita voittoja , vaikka eräässä pelissä piti tehdä lähes 30 pistettä erän voittamiseen, tuomarin laskutaidot eivät olleet ilmeisen vahvat. Huomenna Ploki pelaa sijoista 25-28.

C-tytöillä oli tänään pelipäivä  ( 5 peliä ja 3 tuomaritehtävää), rankka päivä tuotti 4 voittoa ja yhden tappion. Huomenna he pelaavat sijoista 41-44.

D-tytöt pelaavat myöskin sijoista 41-44. Ensimmäistä kertaa kilpasarjassa pelaavat tytöt voittivat tänään kaksi peliä neljästä.

Päivä Powerissa oli sateinen ja pilvinen. Parasta kisapaikalla oli tietenkin jäätelö, jota tuli syötyä aina pelien  välissä. Ruokana oli kanaa ja riisiä, joka loppui jälleen kerran, päivällisellä tarjottiin lihapullia ja muusia.

Ilta ohjelmassa oli Disco, jossa muutama kävi pyörähtämässä, osa kävi kylpylässä lillumassa, osa katsoi jalkapalloa, osa haki namikkaa karkkikaupasta. Minä istuin lähinnä vessassa. Vatsa oli ilmeisesti hylkimässä hiilihydraattipitoista evästä. Nyt vatsa on ok , kiitos jätski!  Huomenna kamat kasaan ja viimeinen rutistus kentällä ja sitten kotiin.

 

t. Martti “Vatsahappo” K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.