Pilvetön taivas Plokil (osa 3)

 

Hyvin nukutun yön jälkeen ja sen jälkeen nautitun aamupalan (mehu, sämpylä, leikkele, jugurtti) lähdettiin taas Kupittaan kisakeskukseen. Toinen kilpailu päivä alkoi aurinkoisena ja lämpimänä. Jokainen yritti laittaa erilaisia rasvoja ihon palamisen varalta. Osalle löytyi myös lippis tai huivi pään suojaksi. 

Pelit sujuivat Plokin osalta vaihtelevasti. B-pojat voittivat kaksi peliä ansiokkaasti ja kaksi peliä meni riman alta. Pää ei ollut tekemisen mukana kuin ajoittain. Huomenna ja sunnuntaina  heillä on vielä mahdollisuus kivuta mitalikantaan.

Perjantaina peliin tulivat myös A-tytöt, jotka Ollin johdolla taivuttivat vastustajansa rimaa hipoen. Kosken Kaiku kaatui hyvillä aloituksilla, mutta Salpis Lahdesta aiheutti pari palovammaa ainakin henkisesti. Ensimmäisen erän Ploki hävisi 24-26, ja toistakin Salpis johti 20-16, mutta viime hetken Plokin tyttöjen piristyminen viritti erä voiton ja samalla avautui peli. Kolmas erä tuli 15-5 Plokille.

E-poikien pelit sujuivat mukavasti päivän saldona oli lohkon toinen tila. Se oli hyvä tulos ensimmäistä kertaa pelaaville SaPun ja Plokin pojille.

E-tytöt pelasivat jälleen voitokkaasti. He nauttivat pelaamisesta ja jäätelöstä. MOI!

D-tytöt voittivat kaksi ja hävisivät kaksi peliä.

Ruokailu toimi tänään erittäin hyvin, eilisen hidastelu oli nopeutunut voitaisiin puhua jo 4G verkosta entisen 1 G verrattuna.

Illan kohokohta oli käydä laulamassa Maamme laulu HK-Areenalla. Suomen naiset pelasivat Iso-Britannian joukkuetta vastaan. Se pelaa reilun kuukauden kuluttua Lontoon olympialaisissa. Suomen nuori joukkue kiusasi ajoittain brittejä, mutta lopullinen niitti jäi kuitenkin puuttumaan.

Niukka 2-3 tappio oli hyvä esitys nuorelta joukkueelta. Paikalla oli mukavasti porukkaa. Harmittavasti Suomen kirkkain tähti Riikka Lehtonen oli harjoittelemassa hiekalla beachia varten.

 

Ilta sujui huomisen otteluohjelmia selvittäessä, sämpylää syödessä ja Laulu leijaa laulaessa. Päivä oli pilvetön vielä kello ollessa 23.58. Huomenna jatketaan palloilua!

 

t. Martti  ” Laululeija” K,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.