Ploki Powerissa osa 1

power2012_etusivu

Plokin powerilaiset Turkuun

 

 

Plokin reippaat lentisjunnut lähtivät perinteiseen Power Cupiin ( maailman suurimpaan lentopallotapahtumaan) jo päivää ennen torstaina alkavaa turnausta. Tänä vuonna pelipaikkakunta on Turku ja sen  Kupittaan urheilupuisto.

 

Kahdeksan tunnin menomatka sujui mukavasti. Rento meininki vallitsi koko matkan. Kenelläkään ei tullut ongelmia. Pakolliset tauot käytettiin ruokailuun Patalahdessa (porukka oli tyytyväinen erityisesti maksapihveihin ja erinomaiseen salaattipöytään) sekä luontaisiin pysähdyksiin Hirvaskankaalla sekä Humppilassa, jossa matkaemo Tuire oli vähällä jäädä Muumi-tuotteiden ostajaksi.

 

Majoituskoulumme sijaitsee keskellä Turkua, jommalla puolen jokea, kuljettajamme Antti lähti selvittämään asian, toivottavasti tieto saada jo huomiseksi.

 

Koulun nimi on Puolalan koulu. Se edustaa viime vuosisadan kouluarkkitehtuuria sisäpihoineen ja tyylikkäine rakenteineen. Suurin osa matkustajista on pitkämatkalaisia. Sodankylä, Ivalo, Rovaniemi, Suomussalmi ja Viron Rakevere tulevat varmaan paremmin tutummiksi tämän viikon aikana. Majoitustiloina ovat luokat, jotka on täynnä isoja ja valtavia ilmapatjoja sekä pienempiä retkipatjoja.

Ilma on ollut aurinkoinen, mutta kostea. Pojat ja miesohjaajat nukkuvat liikuntasaleissa. Nähtäväksi jää nukkuiko kukaan kunnolla ensi yönä?

 

t. Martti- matkareportteri

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.