Kauden päätöstilaisuus

Palk_ptst_2012

Palk_ptst_2012

Plokin kauden päätöstilaisuutta vietettiin keskiviikkona Tahkonpolunkoulun ruokasalissa. Tilaisuus aloitettiin puheenjohtaja Raimo Pärnäsen ja kunnanjohta Ari Kinnusen terhehdyssanoilla jonka jälkeen jaettiin perinteiset Lions-kiertopalkinnot LionsClubin edustajien; Harri Backin ja Pekka Salmisen johdolla.

Kokonaisuutena Ploki mennyt kausi oli upea. Seura osallistui eri sarjoihin kaikkiaan yhdeksällä eri joukkueella. A, B ja C-tytöt selvittivät tiensä SM sarjaan josta kirkkaimpana saavutuksena tuli A-tytöille pronssia. Maakuntasarjassa D-tytöt ottivat jälleen mestaruuden ja E-tytöt pronssia. E ja D-pojat sijoittuivat omissa sarjoissaan neljänneksi. Lisäksi Plokilla oli joukkueet maakunnan aikuissarjoissa (M4 ja N3).

Lions-kiertopalkintojen saajat 2012:

Minipoikapelaaja           Ilkka Parviainen

Minityttöpelaaja           Carita Hiironen

Poikajuniori                   Aleksi Mechniakov

Tyttöjuniori                  Anni Sorvoja

Kauden joukkue            A-tytöt

Kauden Valmentaja       Olli Nenonen

Valmentaja(NuoriSuomi) Mika Siekkinen

Aikuispelaaja                 Johanna Oikari

Lisäksi tilaisuudessa jaettiin Keski-Suomen Maakuntajaoksen myöntämät ansiolevykkeet jonka saivat: Anni Sorvoja (B-tytöt), Sanni Määttä (A-tytöt) sekä Nikolina Alter (aikuispelaaja).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.