K-S Mestaruusturnauksesta jälleen menestystä

IMG_0215

IMG_0215

Perinteinen sarjakauden päättävä Keski-Suomen Mestaruusturnaus pelattiin lauantaina Jyväskylässä. Maakuntajaoksen ja Jyväslentiksen  yhteistyössä järjestämän turnauksen pelipaikkoina toimivat Graniitti ja lähialueen koulut. Turnaus aloitettiin maakuntasarjojen palkitsemisilla. Plokin joukkueista mitalit saivat kaulaansa D-tytöt jotka voittivat sarjansa ylivoimaisesti, sekä E-tytöt, jotka ottivat E-nuorten sarjassa pronssia.

Itse turnauksessa sijoitukset menivät pitkälti maakuntasarjojen sijoitusten mukaan, olihan valtaosa joukkueista tuttuja talven sarjasta. Päivän ensimmäisen palkintosijan (pronssia) ottivat Plokin joukkueista E-nuoret jotka osallistuivat E-poikien sarjaan sekajoukkueella. Päivän menestystä täydensivät Plokin D-tytöt ja C-tytöt jotka kumpikin ottivat omassa sarjassaan hopeaa. Myös yksittäisiä pelaajia muistettiin; turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin E-pojista Toni Haapapuro ja D-tytöistä Carita Hiironen.

Maakuntasarjojen ja Mestaruustrnauksen täydelliset tulokset löytyvät tulospalvelusta: www.kslek.fi

KSM_Et

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.