Plokin b-tytöt puolivälieriin

Plokin b-tytöt selvittivät ikäluokkansa SM-kisoissa puolivälieriin. Salossa pidettävissä loppuhuipentumassa Ploki voitti turnauksen avauspelissaä Blues Volleyn 2-1 (25-18,17-25,15-6). Joukkue pelasi ensimmäisessä erässä terävämmin kuin järvenpääläiset. Toiseen erään Plokin vastaanotto ja aloitukset eivät toimineet odotetulla tavalla. Seurauksena selkeä 17-25 erätappio. Kolmanteen erään Ploki sai hyvän tahdin Alisa Mäkelän onnistuneilla aloituksilla. Kolmas erä kääntyi upeasti 15-6 Plokille.

Toisessa pelissä Ploki kohtasi Kuusamon Pallo-Karhut, joka oli yllättäen hävinyt Blues Volleylle suoraan 0-2. Plokin peli takkusi koko pelin ajan. Ensimmäisessä erässä joukkueen vastaanotto ei toiminut eikä oma hyökkäysrakentelu onnistunut. Toisessa erässä sama tahti jatkui.  Kuusamo vei  selkeästi toisenkin erän ja koko ottelu  suoraan 2-0 ( 25-14,25-15).

Keskinäisten pelin perusteella Blues Volley oli lohkoykkönen, toiseksi tuli PaKa ja kolmanneksi heikoimmilla eräsuhteilla jäi Ploki. Sijoitus merkitsi ottelua toisen lohkon kakkosta Lapin Narvi-Palloa vastaan.

Sijoitusottelu sujui Plokin hallinnassa. Anni Sorvoja johdolla se vei vastustajaa. Plokin vahvuutena olivat hyvät ja suunnatut syötöt ja hyvät hyökkäysratkaisut Anni Toivosen järjestämistä passeista. Selkeä 2-0 (25-12,25-14) voitto merkitsi puolivälieräpaikkaa . Sunnuntaina Ploki vastustajaksi tulee Salon Viestin. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.