A-tytöt jatkoivat B-tyttöjen viitoittamalla tiellä

Plokin A-tytöt selvittivät itsensä lopputurnaukseen. Viimeisessä Ylistarossa pelatussa SM-sarjan peleissä tuomisena olivat kaksi 2-0 voittoa Euran Raikusta ja Vaasan Vasamasta ja niukka 1-2 tappio Kausalan Yritykselle. Plokin lisäksi lohkosta selvisivät finaaleihin Kausala ja Pieksämäen Tsemppi. Lopputurnaus pelataan Kausalassa 21.-22.4. Edellisenä viikonloppuna Plokin B-tytöt pääsivät jo ikäluokkansa finaaleihin, jotka pelaataan Salossa viikon myöhemmin kuin vanhempien pelisiskojen loppuottelut.

– Osasimme parantaaa pelaamista turnauksen aikana. Pelaajat oppivat tekemään uusia ja onnistuneita ratkaisuja, emme lyöneet päätä seinään koko ajan, totesi tyytyväinen valmentaja Olli Nenonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *