D-tytöille Maakuntasarjan voitto!!!

Dt_2012_Mest

Dt_2012_Mest

D-tytöt pelasivat sunnuntaina viimeisen maakuntasarjan turnauksen kotisalissa. Vanhat tutut vastustajat vastassa; Konnu, Leijonat sekä Pyrintö. Tänään oli vielä muilla mahdollisuus parantaa sijoitustaan sarjassa mutta Plokin sijoitus oli jo varma ykkönen. Ei siis paineita tässä turnauksessa, mutta täysillä kuitenkin pelataan. Hyvä kausi takana. Jokainen onnistui osaltaan hyvin. Torjuntoja ja hyökkäyksiä nähtiin monelta ja niissä myös onnistuttiin. Vastaanotto taisi toimia lähes 100 prosenttisesti jokaisessa pelissä.

Ensimmäisenä vastaan saimme Konnun Konnevedeltä. Eka erä näytti kunnon pelaamiselta. Molemmin puolin verkkoa hyökättiin iskien ja molemmat joukkueet puolustivat hyvin palloa. Peli oli iloista, äänekästä rentoa ja mukavaa jokaisella pelaajalla. Puoleen väliin erää mentiin aika tasatahtia, mutta sitten plokilaiset saivat pelin kulkemaan Konnua vastaan paremmin ja veime erän nimiimme. Toisessa erässä näytti että Konnu hyytyi. Liekö meidän hyvät nostot, hyökkäykset sekä hyvä torjunta vaikuttanut asiaan. Sekin erä meille ja koko ottelu Plokille 2-0.

Toisena vastaan tuli Pyrintö. Taisi olla tiukin ottelu koko päivänä. Virheitä tuli eka erän alkuun enemmän kuin eka pelissä yhteensä, mutta saimme pian kasattua itsemme ja ottelu jatkui hyvänä loppuun saakka. Molemmat erät olivat aika samankaltaisia. Pyrintö pisti vastaan kovasti mutta niin mekin. Ottelu Plokille 2-0.

Kolmas ja viimeinen ottelu sarjakakkosta Leijonia vastaan. Missähän oli Leijonien ajatukset tässä pelissä. Olisikohan ollu 13-1 tilanne meille kun ajateltii että mitähän tästä tulee. Edellisellä reissulla mentiin Leijonia vastaan kolmeen erään ja tänään…No. ensimmäinen erä oli aika jäätynyttä vastustajilta, mutta toiseen erään he tsemppasivat itsensä pelimeininkiin ja saimme hiukan vastusta. Todella hyvää pelaamista nähtiin tässä ottelussa. Paljon torjuntoja, hyviä puolustuksia ja vastaanotto toimi täydellisesti. Tästäkin ottelusta pisteet meille 2-0.

Mukana pelaamassa olivat: Carita Hiironen, Rita Luomala, Kim Vouti, Julia Kemppainen ja Tiia Saastamoinen. Sairastuvalla Hanna Kokko ja Emilla Kemppainen.

Tulokset: Ploki- Konnu 2-0 (25-17, 25-6), Ploki- Pyrintö 2-0 (25-17, 25-18), Ploki- Leijonat 2-0 (25-9, 25-19)

Seuraavan kerran pelataan toukokuussa Keski-Suomen Mestaruudesta (5.5) Jyväskylässä.

Onnittelen vielä tätäkin kautta kaikkia pelaajia sekä myöskin kotiväkeä tuesta ja avusta:))

-Eija_

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.