Plokin B-tytöt SM-finaaliin

Bt_25_3

 Bt_25_3

 

Pihtiputaan nuorisolentopallo porskutti jälleen eteenpäin. Lauantaina pelatussa B-tyttöjen välierissä Ploki voitti kaikki kolme otteluaan. Palkintona turnauksen neljästä joukkueesta  kahdelle parhaalle palkinnoksi tuli  SM-lopputurnauspaikka. Suomen kaksitoista parasta joukkuetta  pelaa mestaruudesta huhtikuun lopulla.

 

Ensimmäisessä ottelussa Ploki kaatoi Vammalan Lentopallon 2-0 (25-14, 25-16). Kotijoukkue sai pelattua paremmin jatkopallot passari Anni Toivoselle kuin vastustaja omalle pelinpyörittäjälle. Lopullinen peliero tuli Plokin laajemmasta ja tehokkaammasta hyökkäysarsenaalista.

 

Toisen pelin 2-0 (25-16,25-9) voitto  Oulunsalon Vasamasta varmisti Plokin pääsyn lopputunaukseen, joka oli joukkueen tavoite ennen sarjan alkua. Suurin ero tuli joukkueilla tuli syöttöruudusta. Plokin aloitukset onnistuivat ensimmäisen erän hapuilun jälkeen toisessa erässä mainiosti.

 

Viimeisessä ottelussa Ploki kohtasi Euran Raikun. Se oli tasollisesti turnauksen paras peli, vaikka Eura lepuutti muutamaa runkopelaajaansa. Heidän pääsy SM-turnaukseen oli jo varmistunut aiemmin kahdella 2-0 voitolla. Molemmat joukkueet pelasivat ajoittain pitkiäkin palloralleja, mutta  Plokin jatkopelaaminen oli selkeästi tehokkaampaa kuin vastustajan. Passari Anni Toivosen yhteistyö onnistui Anni Sorvojan kanssa. Vastustajat eivät saaneet pysäytettyä tätä tehokaksikkoa. Koko Plokin joukkue kapteeni  Jonna Kivisen johdolla pelasi hyvällä tasolla. Pelin taso pysyi tasaisen tehokkaana. Palkintona turnausvoitto  ja viimeisen pelistä täydet pisteet erin 2-0 (25-18,25-14)

 

– Tytöt pelasivat tänään finaalipaikan arvoisesti, tavoitteemme oli päästä kauden huipennukseen. Nyt tämä etappi on saavutettu. Tästä on hyvä jatkaa viimeiseen rutistukseen, totesi Plokin valmentaja Olli  Nenonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.