D-tytöt Leppävedellä

11.3. sunnuntaina Plokin D-tytöt reissasivat Leppävedelle kolmen otelun turnaukseen viiden tytön voimin, kahden muun sairastellessa kotona. Turnauksessa mukana kaikki neljä yläjatkosarjan joukkuetta; Pyrintö Korpilahdelta, Konnu Konnevedeltä, Leijonat Leppävedeltä ja Ploki.

Ensimmäinen peli Konnua vastaan oli aika väsynyttä ja kankeaa, liekö tytöt vielä puoliunessa koko pelin ajan kun ei tahtonut pallo totella eikä jalat liikkua. Mutta kyllä se siitä kun vauhtiin päästiin, lähti pelikin kulkemaan. Virheiden määrä oli suuri mutta onnistumisiakin tuli ja siitä koko peli Plokille 2-0.

Toisena vastaan tuli Pyrintö. Ottelu alkoi niinkuin edellinenkin Konnua vastaan, jäykästi. Virheiden vähennyttyä tuli voitto tästäkin ottelusta Plokille 2-0.

Kolmannessa otelussa vastaan tuli Leijonat. Nyt nähtiin päivän parasta peliä. Hymy oli suupielillä heti alussa mikä varmaan tarkoitti sitä että ollaan herätty. Eka erä meille selkein lukemin. Toisen erän lopussa tapahtui jotain ihmeellistä. Kuin olisimme lopettaneet pelaamisen ja seuranneet vierestä. 24-19 tilanteessa meidän syöttö yli laitojen. Sitten tapahtui mitä vähän pelkäsin. Kaikki tekeminen meni vähäön yliyrittämisen puolelle ja virheiden määrä kasvoi maksimilukemiin. Leijonat painoi kaasun pohjaan, otti kiinni ja meni ohi. Toinen erä Leijonille. Kolmanteen erään saimme kasattua itsemme ja koutsin sykekin laski hetkellisesti. Erä oli jo vähän rauhallisempaa. Tässä tuli meille ensimmäinen hävitty erä tänä keväänä. Kolmas erä ja koko ottelu Plokille 2-1.

Turnauksessa pelasivat: Carita Hiironen, Kim Vouti, Rita Luomala, Julia Kemppainen ja Hanna Kokko.

Tulokset: Ploki- Konnu 2-0 (25-7, 25-20), Ploki- Pyrintö 2-0 (25-12, 25-8) Ploki- Leijonat 2-1 (25-12, 24-26, 15-11)

Plokin D-tytöt johtavat maakuntasarjaa ylivoimaisesti ennen viimeistä turnausta joka pelataan 25.3. Pihtipudas-Salissa. Tervetuloa kannustamaan tytöt voittoon!!!

-Eija_

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.