TAUTINEN VÄLIERÄTURNAUS NAKKILASSA!

Ct_Nakkila1

Ct_Nakkila1

C-tyttöjen ensimmäinen välieräkierros pelattiin lauantaina 17.3. Plokin kanssa samaan lohkoon kuuluvat Euran Raiku 1, Ylöjärven Ryhti ja Vihdin Pallo. Neljän joukkueen lohkoissa pelataan kaksi kierrosta, lohkon kaksi parasta pääsee huhtikuulla pelattavaan 12:sta joukkueen lopputurnaukseen.

Eura-hallin remontin vuoksi Euran emännöimä turnaus pelattiin Nakkilan kirkolla liikuntakeskuksessa. Alkuviikosta reissua järjestettiin luottavaisin mielin, majoitus, kyyti, ruokailu jne…Hommat kondikseen ja perjantain lähtöä odottamaan. Viikonlopun kuumepotilaatkin olivat toipuneet. Keskiviikko iltana tuli sähköposti, Vilma kuumeessa. Tuli torstai, textiviestiä Susannalta, selkä kipeä ja flunssa. Ei pääse lähtemään. Muutama tunti siitä Viivi viestittää ettei ole toipunut viikonlopun kuumeilusta vaan kovin tukoinen ja nuhainen olo, ei pääse lähtemään… Voi ei! Mitäs nyt, kymmenestä neljä kipeänä. Päätimme pyytää D-tytöistä Caritan mukaan ja seitsemän pelaajaa kasassa.

Perjantaina klo 14 startattiin Nesteeltä kohti Porin Scandichotellia, matkan varrella vedettiin treenit Ähtäri hallissa. Pikasuihku ja matka jatkui. Liekö navigaattorissa (Tuire+puhelin) huonot patterit vai vanhat päivitykset kun ajettiin harhaan pariinkin otteeseen, mutta viimein ilmoitti meidän olevan perillä. Hyvin nukutun yön jälkeen klo 8 aamulenkille, aamupalalle ja pelipaikalle. Pelipaikalle päästyämme Heli ilmoitti että on huonovointinen ja vatsa kipeä. Joissain tapauksissa voisi todeta että väki vähenee ja pidot paranee mutta tässä tapauksessa ei…Heli pystyi kuitenkin työntämään pahan olon taka-alalle ja kykeni passarin tontille.

Eka ottelu Ylöjärven Ryhtiä vastaan alkoi laimeasti, viiva suulla ja takalukko polvilla. Takaraivossa varmaan kummitteli tieto ettei koko porukka ole kasassa ja on tärkeä turnaus. Toinen erä oli parempi mutta ottelu silti Ryhdile 0-2. Toinen ottelu Vihdin Palloa vastaan oli toisinto edellisestä. Vastaanottovirheiden määrä oli huippulukemissa eikä omaa peliä saatu millään käyntiin. Vihti vei kun pässiä narussa erin 2-0. Vihti ottelun päätteeksi Tiia astui joukkuekaverin jalan päälle, nilkka nurin. Jäitä nilkkaan ja ainoa vaihtopelaaja kentälle. Huonoa tuuria seuraa huono tuuri…

Eura ottelun lämmittelyssä Elisa sai pallon naamaansa niin kovaa että nenäverenvuoto oli valmis. Ööö… mitäs nyt? Viisi pelaajaa jäljellä. Pikainen palaveri jonka päätteeksi Tiian omasta pyynnöstä teippiä nilkkaan , kentän nurkkaan seisomaan että toiset voivat pelata pelin lopuun luovuttamatta (5:llä ei saa pelata). Pelin aikana Tiia huomasi ettei nilkka ollutkaan kovin kipeä. Eura vei kuitenkin ottelun 2-0. Ellulle tuli huono olo ja huimaus, verenvuoto ei meinannut tyrehtyä, joten soitimme varalta ambulanssin tarkistamaan tilanteen. Ambulanssi kuljetti Elisan Porin keskussairaalaan lisätutkimuksiin jossa kuitenkin todettiin kaiken olevan kunnossa. HUH! Loppu hyvin kaikkihyvin!

Elisakin pääsi suihkuun lopulta Parkanon Shellillä rahtarien taukotilassa, Kiitos Parkanon Shellille! Kentälle jääneet pelaajat pelasivatpäivän parhaan ottelun Euraa vastaan. Seuraava turnaus pelataan 31.3. Ylöjärvellä, toivotaan parempaa tuuria mukaan ja vaihdetaa navigaattoria. Tämä reissu opetti meille että mitä tahansa voi tapahtua. Onneksi nämäkin tapahtumat päättyivät hyvin. Näihin kuviin ja tunnelmiin.

-Tuire-

Ct_Nakkila2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.